Buna seara. Fratilor, am impresia ca nu este vorba de asa ceva.
Intrebare pentru user: if it's not este denumire firmei , ok. Exista o firma ( in sensul material, postata pe perete) , pe care scrie doar : if it's not? Iar restul : it's not healthy , este separat de prima fraza , sau cele 2 fraze alcatuiesc o propozitie?
Fiindca eu ma gandesc foarte serios ca vecinul , nu are niciun interes in a-si face antireclama, in fond, si el vinde tot mancare fast food! Si atunci, asa cum vad eu logic lucrurile, omul vrea doar sa spuna ca: daca nu consumi fast food este nesanatos , o chestiune contrara mentalitatii ( confirmata si medical) conform careia mancarea fast food este nesanatoasa!
Iar daca este asa cum spun eu, nu este nicio ilegalitate. Dimpotriva , omul vrea sa darame ,,mitul" cu nocivitatea mancarii de acest tip, spunand: daca nu este , este nesanatos( traducerea aproximativa).
Ce spuneti?
Din cate inteleg eu, panoul vrea sa spuna ca daca mancarea nu este de la restaurantul X (al lui), este nesanatoasa. Adica numai mancarea lui este sanatoasa, restul este nesanatoasa. Nu este antireclama.
exact asta vrea sa spuna. dar de unde stie el ca mancarea celorlalti este nesanatoasa? cine-i da dreptul sa spuna asta?
din cate stiu este interzis sa afirmi intr-o reclama ca produsul tau este cel mai......
vedeti reclama de la carlsberg unde spune ca " probabil cea mai buna bere din lume" li s-a interzis sa foloseasca sloganul ' cea mai buna bere din lume" exact din acelasi motiv. nu poti ca producator sa afirmi asta, e chestie de gusturi in primul rand si nici nu ai tu puterea sa stabilesti ce este cel mai sanatos sau cel mai bun etc