avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Activitate nathaly

Activitate nathaly

Sunt un locatar de pe aceeasi scara cu unul din utilizatorii de pe forum.Intrebarea mea este : mai multi locatari de pe aceeasi scara,putem plati facturile de la furnizori,in contul intretinerii lunare afisate? administratorul nostru afirma ca-i doar contabil(platile catre furnizori le face presedinta,dupa bunul ei plac). Intrebare : este obligat administratorul sa ne taie chitante,in baza facturilor platite de noi la furnizori?
Am procedat asa o luna si in urma hotararii ad.generale, de a avea fiecare scara chitantier separat si plata separata; am platit factura de la Radet si admin.ne-a taiat chitante la fiecare locatar, iar acum presedinta nu mai este de acord sa procedam la fel,spunand ca nu mai vrea ea. A 2-A OARA CAND AM FACUT ACELASI LUCRU, PRESEDINTA NU A MAI FOST DE ACORD, MOTIVAND CA NU ESTE LEGAL SI NE-A TRECUT-IN LUNA URMATOARE- RESTANTIERI SI CU PENALIZARE. NOI PLATIND DIRECT LA FURNIZOR, EA NU A MAI AVUT CU CE SA PLATEASCA CE VROIA EA. E legal sau nu este legal, sa platim direct la furnizori? Va multumesc,anticipat.