avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Activitate vladberceanu

Activitate vladberceanu

salut , cred ca are mare dreptate din cea ce spune sigur asa este problemele sunt cam asa itm sunt niste oameni poate incapabili se duc sigur au fost au luat ceva banuti si cam atat, eu am intalnit acest gen de sclavie si pariez ca asa este ,da sunt persoane care sunt cu ceva studi ma refer 4 .5.6 clase sunt gen moldova , oricum mesajul este un pic codat cine postat sigur r foarte dastept chiar sunt uimit eu am intales tot. deci se lucreaza in deplasare ,santier mare , patron boier , deci de aici se intalege tot , este o sursa foarte mare de bani pt ,itm ,politie ect deci gura astupata. nu muncesti la mata acasa. unde sa duca saracu ca e amariti poate are copiii nevasta le trbe bani ca altfel moare de foame munceste si 15 ore daca e pus plange si tace dar el munceste, pacat mare ca romania sa dus dracu ,asa apar bogati in miliarde de euro boieri atci din gura ca cu prosti facem treaba,nu sunt prosti sunt umiliti batuti si multe alte alea #-o#-o#-o#-o ba dar nu fiti fraeri datile omoru cu ranga in cap dai dracu ca nu va face nimeni nimica bagati beton pa ei nu mai fiti sclavi in tara voastra cu capu sub roti la camion buldozer