avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nerespectare contract de munca ,,, sclavie made romania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nerespectare contract de munca ,,, sclavie made romania

sall.. lucrez la o firma de donstructii de geniu unicata pariez ..... sa va explic ce se intampla acolo , lucrez de 1 an si sunt probleme fff mari , am cerut o copie a contractului de munca si nu vrea sa mi o dea deloc la alti colegi care au cerut pt banca li sa dat dar surpriza ei nu au semnat nimic nici eu de fapt pe contractele lkor semnatura falsa nu le apartine . programul de lucru este de 8 ore in cont lor de munca suntem obligati sa muncim 12 ore pe zi sambata 10 duminica 8 ore nu se plateste nici un leu orele peste cele 8 legale nu se platesc ,, nu stai la program te da afara imediat suntem amenintati torurati mintal parca suntem sclavi avem sefi sunt paznici te penalizeaza imediat tipa urla la tine nimeni nu le face sesizari la itm degeaba nu vine nici dracu MENTIONEZ LA NOI IN ZONA NU ESTE DE MUNCA EI SUNT SINGURI NU MUNCESTI LA EI NU AI UNDE te duce ... BATAIE DE JOC SUNTEM UMILITI ce dracu outem face asaceva nu mi se pare normal suntem oameni nu animale nimeni nu ne baga in seama UNDE NE PUTEM DUCE ? CE PUTEM FACE ? SINGURA SOLUTIE CARE O AVEM SA I OMORAM UNDE DRACU E LEGEA DIN TARA ASTA




Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 22:59, 16 Decembrie 2009
Buna seara,
daca nu le-a facut nimeni sesizare la ITM, de ce nu le faceti d.voastra?
Din ceea ce spuneti, cred ca si inspectorilor le va veni sa planga:((
Cel mai bine ar fi sa faceti o sesizare la ITM judetean. Ei vor veni in control si vor "descoperi" ce se intampla acolo. Numai asa se pot lua masuri importiva acestui gen de sclavie noua.
Daca nu veti face sesizare Inspectiei Muncii, inspectorii Corpului de Control nu au de unde sti ce se intampla la firma unde lucrati.
Firma poate fi santionata pentru neintocmirea contractelor de munca, neplata orelor suplimentare, dar din nefericire nu va poate apara de abuzurile psihice la care va supune angajatorul.
Priviti si altfel problema, daca voi nu veti mai munci, cine le va munci.....
ramona.bosinceanu a scris:

Buna seara,
daca nu le-a facut nimeni sesizare la ITM, de ce nu le faceti d.voastra?
Din ceea ce spuneti, cred ca si inspectorilor le va veni sa planga:((

aveti dreptate, dar probabil dupa ce isi vor vedea salariile diminuate cu zilele de concediu fara plata fortat, nu dupa ce-ea ce nu verifica.La cate sesizari au fost si ce masuri au luat.Daca doriti va dau exemple de ITM care au personal de forma, doar sa intocmeasca niste hartii si atat ( nu de costatare a neregulilor in codul munci).Sa fim seriosi, sunt pusi acolo pe baza de incompetenta, fiind usor de condusi, pe baza de PCR si nu pe baza de profesionalism.Daca am fost putin nepoliticos imi cer scuze, adevarul este mult mai dur si nu pot sa-l scriu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Decembrie 2009
lati, utilizator
salut , cred ca are mare dreptate din cea ce spune sigur asa este problemele sunt cam asa itm sunt niste oameni poate incapabili se duc sigur au fost au luat ceva banuti si cam atat, eu am intalnit acest gen de sclavie si pariez ca asa este ,da sunt persoane care sunt cu ceva studi ma refer 4 .5.6 clase sunt gen moldova , oricum mesajul este un pic codat cine postat sigur r foarte dastept chiar sunt uimit eu am intales tot. deci se lucreaza in deplasare ,santier mare , patron boier , deci de aici se intalege tot , este o sursa foarte mare de bani pt ,itm ,politie ect deci gura astupata. nu muncesti la mata acasa. unde sa duca saracu ca e amariti poate are copiii nevasta le trbe bani ca altfel moare de foame munceste si 15 ore daca e pus plange si tace dar el munceste, pacat mare ca romania sa dus dracu ,asa apar bogati in miliarde de euro boieri atci din gura ca cu prosti facem treaba,nu sunt prosti sunt umiliti batuti si multe alte alea #-o#-o#-o#-o ba dar nu fiti fraeri datile omoru cu ranga in cap dai dracu ca nu va face nimeni nimica bagati beton pa ei nu mai fiti sclavi in tara voastra cu capu sub roti la camion buldozer

Alte discuții în legătură

Am gemeni Alina Salcie Alina Salcie buna ziua,dupa 9 luni de munca am nascut 2 gemeni si de la stat nu primesc decit alocatia.M-am reintors la munca si am cerut cele 2 ore de alaptat iar drept ... (vezi toată discuția)
Strigator la cer!pana si itm a ajuns sa fie corupt in aceasta romanie tot mai murdara!oare a mai ramas ceva necorupt in aceasta tara??? Gyna Gyna Buna ziua!Am avut si inca le mai am postate ,doua comentarii despre ilegalitatile ce se comit la locul meu de munca.Am fost sfatuita sa apelez la ITM si am ... (vezi toată discuția)
Plecare in somaj fara drepturi marian1973_bc marian1973_bc Buna ziua, ma numesc marian nicolae si sunt momentan in perioada de preaviz de la combinatul chimic din bacau, combinat apartinand celui mai bogat om din ... (vezi toată discuția)