avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... am gemeni
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

am gemeni

buna ziua,dupa 9 luni de munca am nascut 2 gemeni si de la stat nu primesc decit alocatia.M-am reintors la munca si am cerut cele 2 ore de alaptat iar drept recompensa patronul mi-a facut contract de 6 ore desi aveam de 8 ore.Totusi ma munceste 8-10 ore si mi-a mai zis ca de nu imi convine sa imi dau demisia ca si asa a platit 3 luni concediul maternal din buzunarul lui.Ce pot face, ca are oameni la ITM.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:39, 5 Iunie 2017
Ati depus sesizare la ITM ? ... faptul ca "are oameni la ITM" nu cred ca impiedica depunerea unei astfel de sesizari .... sau puteti sesiza Inpsectia Muncii/Ministerul Muncii - foruri superioare ITM-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salariu si diurna neplatite integral Ioanichie Ioanichie Buna ziua.vreau sa va intreb daca imi pot recupera salariul si diurna neplatite integral.patronul ma plateste 1000 de lei in mina si o diurna ilegala in ... (vezi toată discuția)
30 de zile de la depunerea unei sesizari catre: i.t.m.bucuresti-inspectia muncii -garda financiara. nici un raspuns... ContSters212747 ContSters212747 Pe data de 23.06.2011 ( luna Iunie ) am sesizat Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti- In legatura cu contracte de munca Semnate numai de patron Noi ... (vezi toată discuția)
Reducere program lucru Anahera Anahera Buna ziua, Din cauza faptului ca firma la care lucrez nu mai are incasari momentan, ne obliga sa facem cereri de reducere a programului de lucru de la 8 la 2 ... (vezi toată discuția)