avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nerespectare contract de munca ,,, sclavie made romania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nerespectare contract de munca ,,, sclavie made romania

sall.. lucrez la o firma de donstructii de geniu unicata pariez ..... sa va explic ce se intampla acolo , lucrez de 1 an si sunt probleme fff mari , am cerut o copie a contractului de munca si nu vrea sa mi o dea deloc la alti colegi care au cerut pt banca li sa dat dar surpriza ei nu au semnat nimic nici eu de fapt pe contractele lkor semnatura falsa nu le apartine . programul de lucru este de 8 ore in cont lor de munca suntem obligati sa muncim 12 ore pe zi sambata 10 duminica 8 ore nu se plateste nici un leu orele peste cele 8 legale nu se platesc ,, nu stai la program te da afara imediat suntem amenintati torurati mintal parca suntem sclavi avem sefi sunt paznici te penalizeaza imediat tipa urla la tine nimeni nu le face sesizari la itm degeaba nu vine nici dracu MENTIONEZ LA NOI IN ZONA NU ESTE DE MUNCA EI SUNT SINGURI NU MUNCESTI LA EI NU AI UNDE te duce ... BATAIE DE JOC SUNTEM UMILITI ce dracu outem face asaceva nu mi se pare normal suntem oameni nu animale nimeni nu ne baga in seama UNDE NE PUTEM DUCE ? CE PUTEM FACE ? SINGURA SOLUTIE CARE O AVEM SA I OMORAM UNDE DRACU E LEGEA DIN TARA ASTA

Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 22:59, 16 Decembrie 2009
Dvs. vorbiti de sclavie,noi va sfatuim si va indrumam pentru a avea o demnitate in munca,pentru a va invata sa cereti drepturile pe care le aveti dar, sa stiti ca nu le putem cere noi in numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am gemeni Alina Salcie Alina Salcie buna ziua,dupa 9 luni de munca am nascut 2 gemeni si de la stat nu primesc decit alocatia.M-am reintors la munca si am cerut cele 2 ore de alaptat iar drept ... (vezi toată discuția)
Strigator la cer!pana si itm a ajuns sa fie corupt in aceasta romanie tot mai murdara!oare a mai ramas ceva necorupt in aceasta tara??? Gyna Gyna Buna ziua!Am avut si inca le mai am postate ,doua comentarii despre ilegalitatile ce se comit la locul meu de munca.Am fost sfatuita sa apelez la ITM si am ... (vezi toată discuția)
Plecare in somaj fara drepturi marian1973_bc marian1973_bc Buna ziua, ma numesc marian nicolae si sunt momentan in perioada de preaviz de la combinatul chimic din bacau, combinat apartinand celui mai bogat om din ... (vezi toată discuția)