avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate adelaaaaaa

Activitate adelaaaaaa

Răspuns la discuția Admitere avocat definitiv 2009
Da, unbristii sufera de secretomanie....sa inteleg ca, de acum incolo, ex pt stagiari e grila? asa a decis florea? avocatii 1a, 2b?:)))) atunci, care mai e diferenta intre inm si barou? Stie cineva cum o sa fie ex din toamna? Nu de alta, dar dl florea ar tb sa stie ca intr-un fel te pregatesti pt grila si alt fel pt sinteza...sau nu conteaza? Oricum "multumiri" unbr pt ca faceti experimente pe noi, dar nu va ceruse nimeni modificarea modului de examinare, ci o mai mare corectitudine in corectare...oricum, cine tb sa ia ia oricum..chiar e mai usor cu grila..niste litere si niste cifre de transmis... partea interesanta e ca barourile habar nu au...de ex, am sunat la baroul cta sa intreb despre examen :nu stim nimic:" bun asa#-o#-o#-o
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
D-le Florea, veti ramane in istorie cu numele legat de fiasco admitere profesie2009, cand munca unor oameni a fost calcata in picioare de modul de corectare, de o serie de aranjamente,etc...Ce propuneti acum acelor oameni pe care i-ati nedreptatit? examen la sibiu? fix la sibiu? de ce sibiu? grila? alt sistem de pregatire, alte carti? Asta ar tb sa ma faca sa admit ca s-a facut dreptate? aiurea...
ati introdus un art. in regulament " Art. 5. - (1) Comisia de examen este compusă din: Comisia de elaborare a subiectelor, Comisia de corectare a lucrărilor şi Comisia de soluţionare a contestaţiilor. Fiecare comisie este compusă din subcomisii potrivit disciplinelor de examen.
(2) Nu vor fi numite în comisii persoanele care au soţul sau soţia, rude sau afini până la gradul al patrulea inclusiv în rândul candidaţilor. Toţi membrii comisiilor vor completa în acest sens declaraţii pe propria răspundere. " In 2009, la examenul din septembrie, ati verificat cate astfel de cazuri de incompatibilitati nedeclarate au fost? raspund tot eu: nu, nu v-a interesat...
Daca asta inseamna reformarea modului de admitere in profesie, sincer, mai bine consilier juridic..pt ca e bataie de joc.

diana.m. a scris:

Am sunat si eu astazi la Baroul Cta, mi s-a spus ca este valabil anuntul, momentan pe site-ul C-tei nu a fost postat deoarece se asteapta adresa cu toate datele de la UNBR. Cel din februarie este de fapt o sesiune speciala, organizata drept raspuns la solicitarile miilor de colegi "de suferinta" , care nu au promovat examenul de primire in profesie ca av. stagiar din toamna acestui an ( datorita corectarii " minunate " de care au avut parte) , insa, examenul propriu-zis va avea loc in toamna lui 2010.
Cel din februarie, organizat la Sibiu, este tip grila, cel din toamna lui 2010 va fi pe sistemul clasic de subiecte care necesita elaborare, organizat in fiecare centru teritorial, examen ca cel din toamna lui 2009.

Nu intrati in panica!!!
Calm, rabdare si tutun, Doamne Doamne nu ne lasa la greu!
Spor la invatat!

:DCei de la Baroul Cta nu au fost in stare sa publice un tabel actualizat al rezultatelor dupa contestatii..mai greu cu tehnica asta...mai vreti sa publice anuntul cu ex din februarie:D
Am sunat la cei de la baroul timis si la unbr..am primit explicatie asemanatoare cu cea oferita dianei..este vb de un examen special, din cauza modului in care au fost "corectate" lucrarile in toamna, au existat multe plangeri si semnalari...de ce sibiu? locatie unica? grila? "nu stim". Va exista , insa, si examenul asa-zis clasic, din toamna 2010, sinteza, in fiecare centru teritorial , cum e normal..."multumim", unbr pt "examenul sibiu"=D>..eu as fi vrut sa il dam in chisinau...#-o:D