Salutare tuturor!
Cum stati cu invatatul...ex e undeva prin nov am inteles!
Eu sunt intr-o situatie speciala: am 6 ani vechime ( carte de munca), dar nu sunt inscrisa in colegiul cons jr.Mi-am depus cererea de inscriere acum 1 luna....si deocamdata nici un rasp. Cica ei sunt "ofticati" ca doar acum apelam la ei,cand avem nevoie( la Buc s-au inregistrat 6.000 de cereri de inscriere intr-o luna).Mi-e frica sa nu refuze inscrierea...desi n-au nici un motiv legal, in lege nespecificandu-se un termen fix pana la care te poti inscrie, iar celelalte conditii le indeplinesc.
Mai este cineva in aceiasi situatie???
Daca la momentul aparitiei legii nr. 514/2003 ierati angajat in postul de cosilier juridic, o sa fiti inscris consilier juridic definitiv, prin urmare dupa intrarea in avocatura o sa fiti avocat definitiv. In aceasta situatie am fost eu acum doi ani.
da, dragutza situatie...#-o
In cel mai rau caz eu voi sustine ex de def inainte de inscrierea la barou si atunci sper ca va fi ok.
Cu alte cuvinte, eu ,definitiva prin efectul legii, voi sustine ex de definitivat...ROMANIA TARA TUTUROR POSIBILITATILOR!!!
Dilema
nayra
Buna ziua tuturor,
M-am inscris recent pe acest forum si am citit multe din intrebarile si raspunsurile de pe acest forum.Poate cineva ma lamureste .Sunt ... (vezi toată discuția)