avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere avocat definitiv 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere avocat definitiv 2009

Salutare tuturor!
Cum stati cu invatatul...ex e undeva prin nov am inteles!
Eu sunt intr-o situatie speciala: am 6 ani vechime ( carte de munca), dar nu sunt inscrisa in colegiul cons jr.Mi-am depus cererea de inscriere acum 1 luna....si deocamdata nici un rasp. Cica ei sunt "ofticati" ca doar acum apelam la ei,cand avem nevoie( la Buc s-au inregistrat 6.000 de cereri de inscriere intr-o luna).Mi-e frica sa nu refuze inscrierea...desi n-au nici un motiv legal, in lege nespecificandu-se un termen fix pana la care te poti inscrie, iar celelalte conditii le indeplinesc.
Mai este cineva in aceiasi situatie???
Cel mai recent răspuns: dr. Dan , utilizator 15:44, 16 Februarie 2010
Daca la momentul aparitiei legii nr. 514/2003 ierati angajat in postul de cosilier juridic, o sa fiti inscris consilier juridic definitiv, prin urmare dupa intrarea in avocatura o sa fiti avocat definitiv. In aceasta situatie am fost eu acum doi ani.
Dar cica de anul acesta se da ex de admitere in colegiu...iar apoi de definitivat( inclusic ptr cei ce sunt def prin efectul legii)
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
da, dragutza situatie...#-o
In cel mai rau caz eu voi sustine ex de def inainte de inscrierea la barou si atunci sper ca va fi ok.
Cu alte cuvinte, eu ,definitiva prin efectul legii, voi sustine ex de definitivat...ROMANIA TARA TUTUROR POSIBILITATILOR!!!

Alte discuții în legătură

Examen barou pentru persoane cu vechime juridica de 5 ani ContSters116443 ContSters116443 Buna ziua, Pe site-ul Baroului Bucuresti am citit ca, in perioada 17-21.11.2010, va fi organizat examenul de intrare in profesie (ca definitiv), al celor ce ... (vezi toată discuția)
Vechime 10 ani ca si c.j. dorinv dorinv Vreau sa pun o intrebare: Un consilier juridic cu vechime in prezent de 10 ani, fara a avea examen de definitivat in profesie si fara a avea vechime de 5 ani ... (vezi toată discuția)
Dilema nayra nayra Buna ziua tuturor, M-am inscris recent pe acest forum si am citit multe din intrebarile si raspunsurile de pe acest forum.Poate cineva ma lamureste .Sunt ... (vezi toată discuția)