deci..in prim rand, oug 159/2008 nu s-a abrogat ca neconstitutionala, ceea ce ar fi un nonsens, ci s-a declarat a fi neconstit, cu efectele binestiute..suspendarea efectelor.....etc...nu insist..forumurile sunt pline de explicatii..apoi, daca am merge pe principiul luarii de buna a hot unbr de org a exam (pe care eu refuz sa il iau in calcul, este un abuz din partea unbr si o dedicatie pt fii si nepoti), ar tb sa indepliniti condiiile cerute, respectiv sa fiti definitiv intr-o prof jur in urma exam de def sau prin ef legii, sa fi sustinut pb scrise si orale la cel putin 3 materii acceptate de ei....eu nu inteleg cum, dupa 10 ani, nu sunteti cons jur def?????de ce nu ati sustinut acest examen------?de la ap legii din 2003 ati fi avut timp....
deci, in concluzie, daca nu respectati conditiile impuse, nu puteati sa va inscrieti...sau ma rog, puteati, dar vi s-ar fi respins dosarul...de ce vreti sa faceti parte din aceasta tagma?sau de ce pe aceasta cale?????nu sunteti obligat sa imi raspundeti, era doar o intrebare retorica..
~ final discuție ~