Buna ziua. Am avut o firma impreuna cu o cunostinta, aceasta firma vindea si cumpara piese auto, ne-am certat la inceputul anului 2011 si acuma el sa decis sa ma dea in judecata pentru ca am folosit firma proprietatea personala a lui.Mentionez ca eu am uitat sa platesc una dintre facturi si ulterior i-a venit acasa o somatie de plata de la firma vanzatoare. Am achitat acea factura pana la urma, si acuma vreau sa stiu daca ma m-ai are la mana cu ceva,el a zis ca o sa ma dea in judecata pentru fals si uz de fals!!!!. Nu vad unde este falsul si uz de fals??
Dati-mi un sfat sa stiu ce sa fac pe m-ai departe. Va multumesc.
Dupa cum bine stiti acum un an si ceva am fost si eu prins acuma ma lovesc de niste legi care nu stiu daca is adevarate sau nu.O sa va rog sa-mi spuneti daca dupa ce sa implinit un an de la ramanerea sentintei irevocabila de ce am nevoie sa fac scoala de sofer???Trebuie sa fac doar dosaru sa il complectez sau am nevoie iarasi de ore de condus de inca o luna de pierdut ca sa pot face scoala cum trebe??
Linistit mergi cu sentinta la inmatriculari si permise auto si ei iti vor spune cand poti sa dai practic dupa 1 an de la ramanerea sentintei in vigoare deci dupa ce zice-ai u mai sus poti sa mergi sa dai linistit daca a trecut 1 an si ceva .Dute si linistit poti sa dai exista ordonanta de guvern pe 2000 sau 2002 nu stiu sigur unde zice ca dupa 1 an de la suspendarea executari pedepsei.Sau daca ai fost condamnat cu executare poti sa dai dupa 6 luni.
Pt F Mihai nu am facut inchisoare inseamna ca o sa ai cazier si ca ti-a dat 8 luni cu suspendare dar daca mai fac ceva prosti de ordin penal si o sa-mi dea cu executare o sa-mi puna si cele 8 luni la pedeapsa.Avcocat mi-au bagat din oficiu am platit 6 milioane cheltuieli de judecata.Am facut si recalculare dar degeaba,acuma astept pana in iunie ca sa pot da inapoi pentru permis.La mine sa intamplat o singura data nu o sa mai fac cat traiesc toate clipele frumoase le-am pierdut timp de un an si ceva cat nu am avut permis plus de asta la anagajare este o piedica ai cazier nu te baga nimeni in seama din experienta mea.
Pt F Mihai...Si eu am patito acuma 1 an si la fel am avut si eu ca si tine am avut in etilotest 0,53 si la probele de sange mi-au iesit prima 1,15 si a doua 1,05..Tin sa te anunt ca mi-am facut si recalculare si in recalculare cand vine raspunsul vine ceva de genu.Conducatorul auto la ora de a avut alcolemia de si iti pune acolo o valoare de exemple mie mi-a pus o valoare apropiata de 1,20 si atunci vezi ca sunt valori care si urca si sunt care si scad.Daca nu ai pe cineva la care sa motivezi nu are rost sa dai 510 sau poate sa marit ca ii dai degeaba.Amenda penala administrativa depinde de procuror ce cere la mine am avut un avocat de nota 10 A fost sef la politie la cercetari penale si daca el nu a stiut ce sa zica nu stiu altu care sa stie cum sa puna problema si tot nu mi-am putut obtine amenda penala sau administrativa.Am luat 8 luni cu suspendare si mai am de asteptat pana in iunie sa dau pt permis.
Da asa este cel mai bun sfat pt nimic in lume nu va urcati baut la volan o sa stati foarte mult pe dreapta si plus de asta o sa aveti probleme la angajare cazierul fiind patat. Si inca ceva daca va bate gandu sa va urcati baut sa stiti ca nu o sa va scape nimeni din faptele savarsite.
Multumesc pt raspuns deci nici daca as face o cerere catre seful politiei rutiere nu as obtine nimika pana nu se implineste un an de la ramanerea sentintei. Asa si inca ceva pt ceilalti care sunt in cazul meu sincer v-as sfatui sa nu faceti recalculare daca aveti peste 1 la mie in sange pt ca sunt niste bani aruncati in vant eu am facut si nu sa scazut nimika in plus a ramas aceleasi valori au fost dor bani aruncanti. Insa un sfat bun de care eu nu am avut parte... sa va luati avocat cand dosaru e pe masa la procuror ajuta foarte mult apararea dosarului ca sa nu ajunga in instanta odata ajuns in insanta nu mai prea este scapare insa daca e aparat cum trebuie la procuror sunt sanse sa nu ajunga in instanta.
Buna seara am si eu o intrebare la Dmv. In data de 11 ianuarie anul precedent am fost oprit de un echipaj de politie in urma opriri, am suflat in etilotest si mi-a iesit 0,53. Dupa trecerea a 5 luni pe data de 29 am avut procesul penal in urma procesului sa stabilit ca pedeapsa sa-mi fie 8 luni cu suspendare plus 2 ani de reabilitare.Totul e ok am avut drept la recurs nu am facut pt ca nu aveam scapare. Totul este ok pana acuma nu am mai avut abatere. Intrebarea mea este se apropie data de 11 Ianuarie cand mi sa luat dreptu de a conduce, in cazul acesta pot sa fac o cerere la politie sa pot sa dau examenul pt permis sau trebuie sa astept 1 an de cand a intrat sentinta in vigoare??