avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Chemare in judecata pentru folosire de firma.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Chemare in judecata pentru folosire de firma.

Buna ziua. Am avut o firma impreuna cu o cunostinta, aceasta firma vindea si cumpara piese auto, ne-am certat la inceputul anului 2011 si acuma el sa decis sa ma dea in judecata pentru ca am folosit firma proprietatea personala a lui.Mentionez ca eu am uitat sa platesc una dintre facturi si ulterior i-a venit acasa o somatie de plata de la firma vanzatoare. Am achitat acea factura pana la urma, si acuma vreau sa stiu daca ma m-ai are la mana cu ceva,el a zis ca o sa ma dea in judecata pentru fals si uz de fals!!!!. Nu vad unde este falsul si uz de fals??
Dati-mi un sfat sa stiu ce sa fac pe m-ai departe. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Factura neplatita telefonie- consecinte rotaruac rotaruac Buna ziua, e de la sine inteles ce problema am.. Acum cativa ani am facut un abonament la Orange Romania pe care l-am platit pana cand am simtit ca am fost ... (vezi toată discuția)
Am fost pacalit si am nevoie de un sfat,va rog! cosminwon cosminwon Buna ziua!Am cumparat de la cineva de la mine din oras o piesa sh ptr masina mea si nu este buna.Mai exact am cumparat o caseta de directie,din cauza careia mi ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto fara fiscal , nu de la proprietarul din acte! dadanel85 dadanel85 Buna ziua, in data de 06.06.2015 am cumparat un autoturism de la o persoana din Buzau,eu fiind din Constanta!am gasit anuntul pe internet, am discutat cu cel ... (vezi toată discuția)