avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate mariana56

Activitate mariana56

Discuție pensionare
As dori sa stiu in ce masura ma afecteaza la calculul pensiei in conditiile in care eu mai am un an si opt luni pana la data pensionarii anticipate (partial) respectiv 19aug.2011 si raman in somaj de la 1 februarie 2010 respectiv 15 luni somaj.Lucrez consecutiv din 1968 fara intrerupere si beneficiez de 5 ani grupa 2 si sunt nascuta in 19 aug. 1956 .Va multumesc mult.
Răspuns la discuția cand ies la pensie
va multumesc foarte mult
sunteti de buna credinta si site-ul la fel (nu credeam intr-un raspuns atat de prompt si pe intelesul meu)
va doresc un craciun fericit si sarbatori fericite si la multi ani si inca odata va multumesc
la revedere
Răspuns la discuția cand ies la pensie
am doar 5ani si 5 luni in grupa a 2 dar anticipat pot iesi daca am 31 de ani lucrati din 78 pana in prezent si daca da este diferenta mare la pensie ma refer la bani.
va multumesc
sunt nascuta in august 1956 lucrez din 1978 noiembrie in grupa a doua de munca si as dori sa stiu cand as putea iesi la pensie la limita de varsta in conditiile in care beneficiez de 5ani si 5 luni de grupa 2 precizez ca lucrez si la ora acuala in acelasi loc de munca din 1978.
va multumesc si as dori daca se poate un raspuns sigur.