Multumesc mult pentru raspuns!
Sa inteleg ca in afara de infiintarea firmei si licenta ARR imi trebuie si un client serios care sa-si plateasca la timp facturile catre mine pentru ca probabil nu voi avea la inceput un capital serios care sa acopere o cursa sau mai multe neachitate la timp.
Ma gandeam ca pentru inceput as putea actiona strict pe un numar redus de curse pe care le pot procura de pe bursa.
Nu am idee cam cat as putea castiga din diferenta de pret, daca aveti vreun exemplu pe o anumita distanta va rog sa-l postati
Buna ziua,
Am studiat posibilitatea de a deschide o afacere de acest gen dar ma intereseaza sa aflu de la cineva abilitat care sunt pasii de urmat din punct de vedere legislativ pentru obtinerea tuturor aprobarilor si ce anume sunt absolut obligat sa detin( spatii de depozitare, flota auto, etc)?
Persoana care mi-a bagat ideea in cap spune ca nu am nevoie decat de calculator, telefon si un fax.
Ideea e ca nu pricep de unde vine castigul pentru ca cine isi posteaza oferta de marfa pe bursa presupun ca se poate uita si singur de un camion?
Singurul castig vine din realizarea de grupaje de marfa?
Multumesc anticipat!
PS: Am vazut cateva articole pe site, in mod sigur mi-a scapat ceva, puneti si cateva linkuri.