avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Activitate alina_pn

Activitate alina_pn

Răspuns la discuția daune morale
va rog di suflet sa ma ajutati.. e psihopata..am nevoie de ajutor..m am îmbolnăvit.. trebuie să stiu ce dovezi sa aduc...mi a denigra imaginea..povestea lucruri din viata personala...si a însușit apartamentul...mi a distrus tot....
Discuție daune morale
buna ziua. pot da in judecata sora pt daune morale ? a fost plecată din țară cand s a întors mi a provocat pierderea a 2 servicii. anxietate. denigrare .stricarea imaginii. multe traume psihice.manipulare santaj.din cauza ei nu am prieteni.etc..ea urmărea obținerea unui ap moștenire.. ce se poate face? subt afectată rau...
am o sora care ma hartuieste de 10 ani..psihologic..mi a distrus viață am o anxietate generalizată..am pierdut locul de munca..ce sa poate face ? e interesată de obținerea moștenirii...si m a denigra in fata familiei rudelor si vecinilor.
Discuție casatorie
buna ziua am vreau sa intreb ce drepturi am dacă ma căsătoresc cu o persoană cu posesoare a unor proprietati...si ce clauze pot pune in cazul nu in care nu ne potrivim sa primesc o cota parte pentru întreținere.
Discuție pensie de boala
Buna ziua,
am 38 de ani, sunt o fata , am lucrat doar la pc, mi s-a pus diagnostic de osteofitoza incipienta, am 13 ani lucrati; am calificarea de profesor, dar nu am practicat niciodata . Vreau sa intreb in ce conditii se acorda pensia de boala. pt sondiloza cervicala este suficienta ? Multumesc
Discuție codul muncii
buna ziua, :vreau sa intreb legal daca un angajat greseste la birou fiind si se creeaza pierderi de peste 10000 lei firmă are dreptul sa ii inpute platirea sumei aferente distrugerii ?
Răspuns la discuția condus sub influența alcoolului
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ati comis infractiunile in termenul de supraveghere?

inca nu începuse primul proces cand am facut a 2 a..pe fondul depresiei
Bună ziua. am condus sub influența alcoolului si fara permis, am intrat într un tir staționat; sunt la 2 a abatere. prima am primit anulare permis si 2 ani supraveghere. ce se poate intampla ? se pot invoca motive de sanatate. depresie etc pentru a nu face închisoare?
Răspuns la discuția Furt identitate
Ce se poate intampla daca se identifica persoana ?
Discuție Furt identitate
Buna ziua, vreau sa intreb cum se pedepseste un furt de identitate: copiere poza de pe un site public de socializare si folosierea acesteia la deschiderea unui cont fals de matrimoniale pentru conversatii in numele persoanei respective.

Va multumesc