avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hărțuirea psihologica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hărțuirea psihologica

am o sora care ma hartuieste de 10 ani..psihologic..mi a distrus viață am o anxietate generalizată..am pierdut locul de munca..ce sa poate face ? e interesată de obținerea moștenirii...si m a denigra in fata familiei rudelor si vecinilor.

Alte discuții în legătură

Daune morale alina_pn alina_pn buna ziua. pot da in judecata sora pt daune morale ? a fost plecată din țară cand s a întors mi a provocat pierderea a 2 servicii. anxietate. denigrare ... (vezi toată discuția)
Tutela persoana in etate cu debut de alzheimer si posibil si schizofrenie lavinia_gmx lavinia_gmx Buna seara, Am o matusa care in 2014 a fost internata in spital si are un bilet de iesire in care este specificat motivul internarii si anume: stare de ... (vezi toată discuția)
Cui ma adresez sa reclam hartuire psihologica ? ioanamarinescu ioanamarinescu O anumita femeie care posibil sa fi avut o relatie cu sotul meu ,s-a ambitionat sa ma hartuiasca psihic de ani de zile cu scopul (cred eu ) de a ma inlatura de ... (vezi toată discuția)