o mare rugaminte am de la cei de pe forum care ma pot ajuta .
Anul trecut prin martie , am ajuns cu un prieten prin [EDITAT] seara pe la ora 19 -20 . Am intrat la [EDITAT] unde am probat un tricou si am constatat ca nu are antifurtul acela . Gangul meu nebun de copil ce sunt , mi-a fugit sa`l iau . M-am imbracat cu el si am luat`o usor prin magazin incercand sa ies . La iesire ... hop peste mine , o avalanshe de persoane la costum , cu intrebari pe mine , dak am luat ceva . M-au dus in camera calculatoarelor unde .... am asteptat pana a venit politia . M-a condus la postul din bragadiru unde am dat declaratia in urmatrul fel :
.... --||-- m-am plimbat prin magazin , am rezevat un ticou cu intentia de a`l compara , dupa care am mai probat unul si , cand sa ma apropii de casa de achitare bodyguarzii au sarit pe mine , ca si cand l-ai fi furat ... -||- . ce este mai nasol cred ca prietenul meu a dat o alta declaratie cred , in care sustine ca m-au oprit dupa barierele alea ce piuie .
Tricoul l-am inapoiat .
ps. mai este o declarate a unuia din bodyguarzii care ereau pe acolo la momentul de fatza .
intr`un final , mi-au ajuns pe acasa ceva citatii , m-am prezentat la procuratura bragadiru , am semnat ca am luat la cunostinta d c m-au chemat si ca pastrez declaratia .
Acum la ce sa ma astept sa mai ajunga pe acasa . Mi-am angajat si un avocat , care pana acum m-a secat de bani , pt ... nici eu nu stiu ! dar in fine .
Am 21 ani , in acel moment aveam 20 cand s-a produs fapta , nu am antecedente penale sau de alta natura ! pe citatiile ce mi-au venit acasa , scrie ceva gen "dosar penal nr ...." si este incadrata la furt si furt calificat .
cu ce ma pot alege din toata nebunia asta ? si cam ce trebuie sa mai fac incontinuare ?