@omoplata....De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, deci te inteleg...
@Mihaela....Chestia cu definitivatul mi s-a spus din 3 surse, chiar sper si eu sa fi fost prost informate.
Ne agitam degeaba, pentru ca oricum e foarte mult de invatat.
@omoplata. Ce e asa greu de inteles? Daca nu treci de grile, nu mai sustii celelalte examene. Eliminatorii sunt in sens larg toate, anul trecut daca nu luai un examen cu nota care trebuia, nu treceai. Cand se va anunta oficial, mai vorbim. ;)
Am mai aflat un lucru, deja presupus si de voi, se va da procedura civila si dreptul civil in aceeasi zi intr-un examen, la fel si pentru penal si procedura.
Cat despre definitivat, intrebase cineva de pe forum, am intrebat si eu pe cei care vor sustine si mi-au spus ca se dau 13 examene, daca anul trecut erau si materii optionale, acum sunt toate obligatorii.
Nu ne ramane decat sa asteptam varianta oficiala, desi sper sa ramana doar la stadiul de prototip ceea ce au dumnealor de gand...
Nu am niciun interes sa va dezinformez pentru ca ma aflu in aceeasi situatie ca si voi, am terminat facultatea si vreau sa sustin examenul de admitere. Nu e ca si cum am avea cu totii maine examen si am dat eu un mesaj genial cu posibilele subiecte pentru a va induce in eroare.
Consider ca nu are nimeni de pierdut si nici de castigat pentru ca v-am spus ceea ce mi s-a transmis. Pana la urma, tot avem mult de invatat. Am vrut doar sa va informez din timp, avand in vedere ca online-ul nu e punctul forte al UNBR-ului. Puteti sa faceti in continuare "urari de bine", aluzii, etc si vorbim dupa ce se anunta oficial, moment in care chiar nu mai conteaza daca am avut dreptate sau nu.
Ce mai e de zis? Le e frica sa nu fie depasiti...vorba unui ilustru avocat care a luat cuvantul la marea Adunare din Iunie : " Suntem 28.000 de avocati, iar pe la inceputuri eram 8.000, deci ramane cozonac mai putin pentru fiecare".
Da, mie era sa-mi pice telefonul din mana....ce ma pune pe ganduri si mai tare sunt detaliile pe care urmeaza sa le aflu pentru ca deja suna "promitator". Sper doar sa ramana la capitolul proba scrisa la toate.
Am niste vesti, asa cum v-am zis saptamana trecuta. Deocamdata am aflat datele examenului:
- 7 octombrie -> proba eliminatorie cu 100 de intrebari grila ( presupun ca sunt deschise, mi s-a transmis ca detaliile se vor stabili/afisa saptamana viitoare).
- 17 si 19 octombrie alte doua examene.
Mai multe detalii voi afla probabil Luni, deocamdata astea sunt informatiile ce mi-au fost transmise.