avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2011

Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.

Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.


Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 25 Februarie 2012
salut initiativa ta. si eu vreau sa dau examen la anul, eu sunt din galati si am amri probleme in a-mi alege cartile dupa care sa invat. am terminat de ceva ani fac si nu mai coincid manualele- nu le-au mai actualizat aceeasi autori, avem de pregatit noile coduri banuiesc ori suporturile de curs nici vorba sa fie actualizate dupa ele. deci tu dupa ce inveti?
OEPA- am cartea cu legea, statutul si codul de la edit hamangiu actualizata la 8 martie 2010

dr. civil


dr. procesual civil
tratat de mihaela tabarca- 2 vol

dr penal- dobrinoiu- 2 vol

dr proc penal- tratat neagu


codurile noi -toate 4
tu?

bravo pentru initiativa!
noile coduri civil si penal intra in vigoare doar in octombrie 2011, din cate stiu iar codurile de procedura in ianuarie 2011, gresesc cumva?
oare examenul se va da din codurile de procedura noi si codurile vechi?
lorefaur a scris:

bravo pentru initiativa!
noile coduri civil si penal intra in vigoare doar in octombrie 2011, din cate stiu iar codurile de procedura in ianuarie 2011, gresesc cumva?
oare examenul se va da din codurile de procedura noi si codurile vechi?


probabil ne vom lamuri odata cu hot UNBR referitoare la organizarea examenului de admitere in barou in 2011.
Felicitari pt initiativa , ma alatur si eu si doresc sa va spun ca eu am inceput deja cu Dr. Civ. - Parte Gen. Pers . de Gabriel Boroi.
Uramrind de cateva luni discutiile colegilor nostri care sustin anul acesta ex am observat ca ei au invatat din cartile Dl. Boroi G. - Dr. Civ. ; Ioan Les - Dr. pr.civ. ;
Al. Boroi - Dr p.gen ;Tudorel Toader - Dr. p. special ; I. Neagu - Dr.pr. penal .
Bineanteles ca au fost care au mai citit si Tratate sau Codul de procedura penal comentat - Volonciu.Am vazut ca au mai invatat si din cartile lui F. Deak ,M. Tabarca , C. Barsan .
hey, eu urmaresc deja de ceva vreme topicul de admitere barou 2010, desi si eu dau examenul abia la anul....si ma bucur ca sunt si altii care deja invata, deci topicul e binevenit

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)