Avem următoarea speță .Mamă,fiu,fiica.Dupa decesul tatălui nostru ,sora nu a vrut să dezbatem moștenirea imobil (casă) la notar, și am fost îndrumați spre instanță unde să stabilit fiecăruia cota ce i se cuvine iar eu și mama am platit o sultă către soră mea conform cotei stabilite .Acesta casă am vânduto împreună cu mama si dorim sa cumpărăm un apartament pe numele meu dar o parte din suma provin de la mama cu condiția să fie trecută în contractul de vânzare-cumpărare cu clauză de habitație viageră la sfatul unui avocat.Întrebare:după decesul mamei sora mă poate ataca in instanță precum că ar trebui să primească moștenire din partea mamei respectiv
din apartament.
recent m-am angajat la ministerul de interne cu contract de conventie civila unde sunt sunt prestator de servicii pe meseria de zidar-faiantar contractul este pe o perioada de 6 luni si sunt platit in functie de realizari,salariu este calculat pe toata perioada celor 6 luni in functie de cantitate care trebuie executata in cele 6 luni .care sunt avantajele sau dezavantajele ,tinand cond ca fiind vorba de M.I nu au voie sa faca angajari,investitiile si salariile sunt din fonduri extrabugetare???
Cum se poate recupera salarii neplatite de angajatoru privat din august 2009? angajatorul luandusi talpasita dupa ce a incetat contractul de servicii cu [EDITAT] in 1decembrie nu sa mai dat salariile am sesizat si itm si nu sa rezolvat nimic
situatia a fost prezentata si in ziarul cuget liber. [EDITAT - text copiat din articolul din ziar]