AvAnd in vedere contesta{ia dumneavoastr'5 inregistratb cn nr. 956129.01.2010, depusd la
dispozilia nr.9 din 05.01.2010, prin care solicitati moclificarea incadrdrii salariale, ebnform
evaludrii profesionale, ca urrlat"e a re ludrii activit5lii clupd l'rnalizarea sgspenddrii
ccrntractului individual de muncd pentru inglijirea copilului in vdrstd de pAni la 2 ani,
analizatd, in qedinla Cornitetului Director' ?n data de 01 .02.2010 vd comunicdm urmdtoarele: - dumneavoastrd a-ti fost angajatd in nnitatea noastrd la data de 01 .05.20A7, cu Lln
salariu de incadrare din maxiurul grilci de salarizare a Spitalului Jude{ean de lJrgell6
Reqila;
- la data de 01.01.2008 ?u unna cvaluirii anuale, dumneavoastrd nu a-{i mai putut
beneficia de nici o urajorarc a salariului cle ?ncaclrare. fati cle ceilalti angaiali,
deoarece la aceca datd aveati salarir-rl maxim grilci cic salarizare pentrg ntnciiu ae
asistent rnedical principal;
- incep6nd cll data de 14.03.2008 durnncavoastrl", a-ti
individual de muncd conftrnn art.5l lit.a clin frodur
ingrijirea copilului pAna la 2 ani;
- la reluarca actirritdtii v-au fost acordate
contractual din sc-ctornl sanitar a beneficiat
in concediu pentrn cre;terc copil;
avut suspendat contractul
Muncii, pentrr: creqterea gi
celc doud majoriri dc care personalul
in perioacia cAnci dumneavoastrd a-!i fost
Fa!5 de cele prezentate, dumneavoasttd a-ti- beneficiat cle toate rnajordrile acordate
personalului pAnd la data de 31.12.20A9. incep6ncl cu luna ianuirie 2010 intreg
personaiul din sectorul bugetal incadrat ?n institulii sanitare publice ya fi re?ncadrat
corespunzS.tor tranqelor de vechime in uruncd gi pe l'unctiile corespunzdtoare categoriei,
Asa cum v-am spus am fost incadrata dupa legea 115/2004 si la contestatia mea mi s-au comunicat urmatoarele:1-dv ati fost incadrata la data de 01.05.2007 cu un salariu de incadrare din maximul grilei de salarizare a Spit Jud de Urgenta 2-LA DATA DE 01.01.2008. IN URMA EVALUARII ANUALE DV NU ATI MAI PUTUT BENEFICIA DE NICI O MAJORARE A SALARIULUI DE INCADRARE ,FATA DE CEILALTI ANGAJATI DEOARECE LA ACEA DATA AVEAT I SALARIUL MAXIM GRILEI . DE SALARIZARE PT FUNCTIA DE AS MED 3 .Incepand cu data de 14.03.2008 dv ati avut contractul suspendat cf art 51 lit a din codul muncii si 4 la reluarea activitatii v-au fost acordate cele doua majorari de care personalul contractual a beneficiat in perioda cit dv ati fost in cc copil .Ce spuneti de asta ?am gasit OG 10/2008 in care LA FUNCTIA DE AS MED PRINCIPAL A FOST minim 700 maxim 1302 iar eu la 01.01.2008 am avut incadrarea 954 si eram in concediu de maternitate postnatal pt ca am nascut in data de 31 .12.2007 .ASTEPT PARERI SI SFATURI .MULTUMESC MULT.
Da lucrez in aceleasi conditii ,sa nu treaca 30 de zile de cand am primit decizia sau de cand primesc raspunsul la contestatie ?multumesc .
M-a chemat azi jurista si mi-a spus ca nu trebuia sa-mi dea nici o majorare ,trebuia sa raman cu salariul vechi ,pt ca nu se incadreaza in buget ,si mi-a invocat legea reorganizarii .
Am depus contestatie la secretariatul spitalului cu nr de inregistrare si astept raspuns ,intre timp va rog sa-mi dati un model de actiune ,de contestatie la TRIBUNAL cred ca pt contencios administrativ .multumesc
va rog sa ma ajutati pentru ca am primit dispozitia si nu am fost incadrata conform legii 330 spunandu-mi ca legea nu se poate aplica pt ca nu au aparut normele de aplicare
Puteti sa-mi spuneti va rog cat exact cat a fost majorarea pt ca sper sa o primesc macar pe asta pt ca am o colega care a inceput lucrul in 19 dec 2009 si este as medical cu o vechime de 3 ani si are incadrarea 683 ron iar colegele care s-au angajat odata cu ea au acum in jur de 840 ron deci a fost o majorare mare de salariu
Stiu ,dar asta este,oricum am luat 10 .Acum am aflat ca s-a publicat ordinul 32/2010 pentru monitorizarea si controlul aplicarii prevederilor legii cadru dar este foarte putin si nu se refera la maternitate
Vreau sa va spun ca am inceput lucrul in 4 ianuarie ,si in 5 am fost evaluata ,eu stiu ca s-a abrogat acea lege dar acum astept sa vad salariul.
multumesc mult ,asa mi se pare si mie corect ;cand s-a dat majorarea de 25% am fost in concediu medical -in concediu de maternitate postnatal ,contractul s-a suspendat cu data de 14 martie 2009 si mi s-a spus ca nu mi s-a acordat majorarea pentru ca nu eram la lucru ;de asta ma mir- sa mi se actualizeze salariul ,la data de 31 dec fiind contractul suspendat .Sa stiti ca si colegele mele care au fost in ccc nu au primit majorarile fiind o diferenta si in prezent intre colege iar de la personal mi s-a spus ca pt a beneficia de majorari trebuia sa am evaluarea care se face anual pe un an in urma eu am avut-o intrucat am nascut pe 31 dec2007.de aceea ma interesez pt a face contestatie cand voi afla salariul daca nu voi fi multumita .Cred ca difera de la o institutie la alta pt ca mai am o fetita dar am lucrat in invatamant iar atunci la reluarea activitatii am avut o luna salariul vechi dupa care luna urmatoare am avut acelasi salariu ca si colegele mele .Lucrez la un spital de urgenta este de stat ,deci suntem bugetari dar dupa cum am vazut si pe forum legea o interpreteaza fiecare cum vrea ,cea mai corecta mi s-a parut interpretarea dv de aceea am ales sa va trimit mesaj privat.