avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate zmaranda

Activitate zmaranda

Răspuns la discuția Ajutati-ma cu un sfat
va multumesc ptr.raspuns, eu nu ma pot numi vanzator, dupa cum am spus casa a fost vanduta prin executare silita, asa cum ati sesizat si dv.s-a bucurat ca a luat-o cu un pret de nimic, era obligat sa ceara adev.de la asociatie inainte de a perfecta actele dar s-a grabit sa intre in posesie, iar notarul a gresit, ce lege oare ma poate apara in acest caz in justitie, daca stiti , ajutati-ma ,nu va pot fi decat recunoscatoare.
In luna nov.2009 prin executare silita ,in urma unui proces de partaj mi-a fost vandut apartamentul , mai aveam un termen in instanta in luna dec.Nu am mai continuat cu contestatia la executare ptr.ca nu am mai avut bani,iar relatiile celor implicati in achizitionarea apartamentului la un pret de nimic cu stiinta executorului si a fostului sot ma depaseau.Pentru ca totul a fost o mare magarie iar dorinta lor de a pune mana pe aceasta casa la fel, dupa ce au luat apartamentul au facut actele de proprietate fara sa ia adeverinta de la asociatia de proprietari, erau obligati sa o faca, in luna ian.mi-au deschis proces pentru un rest de bani la plata asociatiei +penalizari.E posibil ?ca dupa ce mi-au luat casa, in luna dec. 2009 am fost nevoita sa plec in strada sunt data in judecata iar actualul proprietar ar trebui sa fie obigat de lege pentru achizitionarea casei cu datorii.Multumesc
Discuție Sfat juridic
In urma unei hotarari judecatoresti ,,definitiva si irevocabila,, am castigat apartamentul, fostului sot i-a revenit o sulta din partea mea.Pentru ca nu am avut acea suma ceruta destul de repede de respectivul ( 5zile) am fost executata silit pierzand casa.Actul de ajudecare a fost semnat eu parasind apartamentul.Intrebarea mea este: Semnandu-se actul de adjudecare fara ca noul proprietar sa ceara de la asociatia de proprietari datoriile mele mai sunt obligata eu la plata acelor sume restante, ma mai poate da in judecata?