avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Activitate Ionut.Caciula

Activitate Ionut.Caciula

Mie mi s-a retinut talonul astazi pt ca am alte anvelope decat cele trecute in certificatul de inmatriculare...pana aici nimic de zis....dupa care in acelasi proces verbal s-a trecut ca as avea placute de inmatriculare "atipice"...ceea ce insemna pt ei ca am chenarul negru de la placuta sters....din cate stiu eu atipice inseamna ca nu sunt omologate pt autoturisme sau sunt de alte dimensiuni???
Pe dovada mi-a scris la fel...de dimensiunea anvelopelor si placutele "atipice" si ma pus sa scriu ca "Am primit"...insa nu am fost de acord sa scriu asta pt ca dupa mine insemna ca sunt de acord cu el si cu ce a scris acolo.
Pe procesul verbal nu au vrut sa ma lase sa scriu la "Obiectii" spunandu-mi mai intai sa semnez, ceea ce nu am facut si apoi a intrat in masina si a spus ca sunt liber...
Au vrut sa le dau placutele de inmatriculare dar nu am refuzat pt ca nu mi-au aratat unde in lege scrie ca placutele nu trebuie sa aiba chenarul ala sters....
Deci masina am lasat-o acolo, in drum, ca nu puteam sa plec fara placute (le bagasem in masina) si fara talon (parca inseamna dosar penal, daca nu ma insel)
In concluzie, mi-au retinut talonul, nu mi-au dat dovada scriind pe ea ca o refuz, si nici procesul verbal nu mai mi l-a dat sa-l semnez, spunandu-mi ca o sa mi-l trimita acasa.
Acum ce sa fac?....sa astept pv-ul sa ajunga acasa si dupa care sa fac contestatie....dar asta poate sa dureze si 30 de zile, timp in care nu pot circula cu masina.
As putea sa ma duc maine sa fac o plangere la seful lor si poate asa imi recuperez talonul sau macar imi da dovada ca sa pot merge la RAR?
si eu sunt interesat daca se mai plateste sau nu taxa de inmatriculare pt veteranii de razboi!