avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto inmatriculare pt. veterani de razboi sau ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto inmatriculare pt. veterani de razboi sau vaduvele veteranilor de razboi

poate aceasta problema s-a mai discutat pe forum, dar nu am reusit sa gasesc!!!
in cazul veteranilor de razboi sau a vaduvelor acestora, taxa de inmatriculare (mediu, sau... ce denumire mai poarta) se plateste sau nu???
daca da, care este demersul?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:52, 1 Ianuarie 2010
si eu sunt interesat daca se mai plateste sau nu taxa de inmatriculare pt veteranii de razboi!
Taxa de prima inmatriculare se plateste si de catre veteranii de razboi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit loc parcare urmas de veteran AdrianaBada AdrianaBada Buna ziua, Urmasii de veterani de razboi trebuie sa plateasca taxa pentru locul de parcare de la primarie? Pana in 2016 nu se platea aceasta taxa de catre ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren datorat de vaduva de veteran de razboi crysenc crysenc Buna ziua, Am si eu o intrebare - sper ca am nimerit bine categoria din forum, daca nu, poate ma puteti indruma - o persoana, vaduva a unui veteran de ... (vezi toată discuția)
Scutire la plata impozitului pe teren - veteran de razboi cameliachivereanu cameliachivereanu Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, urmasii veteranilor de razboi, (sotiile), daca platesc impozit pe terenul arabil extravilan sau sunt scutiti de la plata; ... (vezi toată discuția)