avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Activitate nico18

Activitate nico18

Va multumesc pentru raspunsuri.
ce mi s-a parut ciudata este ca patronul nici nu ne-a aratat vreun act oficial prin care s-a stabilit paguba. Doar o hartie scrisa de mana cu sculele lipsa (presupun). Iar patronul firmei de paza, a oprit geanta tatului cu acte, salariu si tot ce mai avea acolo.Cand i-am cerut sa-i dea geanta, seful lui a refuzat, pe motiv ca este ca o tine ca un gaj. I-am zis ca in urma procesului verbal de constatare sa faca decizie de imputare unde sa spuna ca-i retine salariul si de ce. A refuzat, l-au apucat crizele. si i-a dat geanta cu salariu cu tot.
Am drepatate ca patronul nu avea voie sa faca asta?
va tin la curent !
Salut !
Tatal meu a fost acuzat ca a furat bunuri (scule) in valoare de 26.000 roni. Este agent de paza la un santier. Pe timpul turei lui au disparut bunurile in cazua. Partea proasta este ca a fost baut. Patronul firmei cere banii respenctivi ca sa cumpere sculele care apartineau firmei constructoare. Acesta spune ca daca nu putem sa platim paguba (si nu putem), vom ajunge la proces, ne vom judeca, vom pierde si ne vor pune sechestru pe bunuri, iar el va face puscarie. Ce se poate face in situatia asta? Cum reusesc sa-l scap pe tatal meu de inchisoare si pe familia mea de datorii?
Va multumesc anticipat !