multumesc de raspuns dar care este totusi modalitatea in care ei reusesc sa-si pastreze ascunsa identitatea?
folosesc cumva serviciul de actionar si director nominal,prin care nici in statutul firmei lor(offshore) nu apar ca propietari,administratori, putand nominiliza orice persoana cu ajutorul unei procuri, sa le administreze firma iar acea persoana are acelasi statut ca si un avocat fata de firma astfel ca el nu raspunde de actele comerciale savarsite de companie, chiar daca el le-a semnat.
este posibila aceasta situatie?( acestea de fapt fiind argumentele lor prin care iti garanteaza anonimitatea)
anunturile pe care le-am gasit specifica ca la preluarea unei firme se intocmesc acte pentru cesiune parti sociale, acte schimbare administrator, acte schimbare sediu.chiar mai mult ca sa-i citez "asumarea de catre noii asociati a obligatiei de preluare in sarcina lor a tuturor datoriilor fostilor asociati. De asemenea, prin schimbarea administratorilor, noii asociati vor da si descarcarea de gestiune a fostilor administratori, astfel incat raspunderea civila pentru datoriile acumulate trec in sarcina noilor administratori"
este posibil asa ceva? o astfel de firma poate fi un paravan perfect pentru a nu putea fi depistati cei ce preiau o firma cu datorii prin achizitionarea ei iar fostii administratori,asociati sa scape basma curata?
imi cer scuze dar am fost iesit de langa calculator.am gasit multe pareri pro si contra despre acest subiect si adevarul ca sunt interesat de el. la suprafata totul pare frumos dar banuiesc ca nu este chiar asa si exista si anumite riscuri poate chiar mari
daca detii un offshore, poti cumpara cu el societati cu datorii in romania fara a risca nimic?
am vazut tot felul de articole referitoare la acest subiect dar tot nu am reusit sa ma lamuresc.imi cer scuze daca intrebarea nu a fost incadrata la categoria corespunzatoare...