avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate sharkerz

Activitate sharkerz

Răspuns la discuția Cadastru facut pe terenul meu
Va multumesc pentru raspuns , am facut cadastru si intabulare , ulterior am construit casa lasand pe spatele casei un trotuar de circa 30cm iar vecinul a facut cadastru si a trecut acel trotuar ca fiind pe terenul lui spunand ca , casa este construita la calcan. Nicidecum ca eu m-as fi retras de la calcan. Nu pot sa-mi dau seama cum iau acceptat cadastru si i-au facut intabularea. In conditiile astea suprafata mea de teren (metri patrati) se diminueaza corespunzator cu acel trotuar. Exista posibilitatea de a ma interesa la oficiul de cadastru in a obtine referinte despre intabularea lui?

P.S La multi ani!
Cand am construit casa am avut posibilitatea de a construi la calcan (cu acordul notarial al vecinului) . Totusi m-am retras 30cm de la hotar , in aceasta distanta am facut un trotuar pe langa casa. Vecinu si-a facut cadastru si trotuarul respectiv la trecut la el in teren .
1. Exista posibilitatea sa-i contest cadastru? Sau nu o pot face decat printr-o actiune in judecata.
2. Aprobarea de a construi la calcan il obliga ca ulterior sa-mi dea voie sa pot trece pentru a face anumite reparatii la casa?

P.S Multumesc anticipat pentru raspuns si sarbatori fericite!