buna ziua ,
aseara .. am fost la o petrecere de rev ca tot omul , am baut putin ... cca 300ml whisky sec ... asta pe la ora 10-11max.. artificii , jocuri de lumini.. toate bune ai frumoase . pe la ora 3 jum am plecat cu prietena si am zis hai sa mut masina din strada , stau putin cu ea in parcarea din spatele blocului , mai retrasa putin. am iesit pe drim , m-am asigurat , semnalizat stanga si de-odata m-am trezit ca m-a acrosat o dacie in bot in timp ce intram in parcare , venea cu viteza mare si fara lumini... nici urma sa-l fi vazut ... mie mi-a zburar spoileru din fata, cu tot cu numar... amandoi am plecat in treaba noastra ... eude frica el de nebun ... nimic nou aici ... am carnet de 2 sapt ... numai asta nu-mi trebuia de revelion ... in 2 min cand m-am intors sa-mi iau si bara ... a trecut un echipaj de jandarmerie si mi-a ridicat-o si a plecat cu ea... a fost si un martor ... m-am facut ca nu stiu ce se intamplase si m-am dus curios acolo ... un mos tocmai ii zicea ca s-au lovit 2 masini si au fugit .... nu cred ca m-a vazut la fata incat sa-si aduca aminte de mine ... a fost doar o privire si am plecat ...dupa accident m-am intors la petrecere si am stay acolo si am facut inca cateva poze de pe aparatul personal... intrebarile mele sunt urmatoarele :
1) ce amenda risc ptr ce am facut daca ma prezint la politie si ce risc daca nu ma prezint ... valoarea amenzii , suspendare si pcte penalizare
2) pot face intr-un fel sa dau masina furata , si eu sa zic ca am lasat cheile acasa si ca am fost numai la chefuri, am baut, am facut poze , baiat cuminte nu-i vina mea ( nu am antecedente )
3) ce risc daca dau masina furata si se prinde lumea ca nu joc teatru destul de bine.
stiu ca varianta 2 nu e etica , dar sunt disperat sa nu primesc amenda mare , dosar penal , sa nu afle ai mei ... ca nu mai pup nici masina nici chei nii nimic ...
ps.: masina e pe numele bunicii
am nevoie de raspunsuri concrete si urgente, si sfaturi cum sa procedez .... mi-e frica de faza asta ...
multumesc anticipat tuturor care spun ceva ce imi poate fi de folos :|