Doamna.
Sotia mea lucreaza de 12 ani,ca asistenta de farmacie,in Bucuresti.A trecut pe la Centrofarm,Help-Net,acum e la Catena.Chiar sa nu stiu eu despre ce e vorba? :)
Nu exista"sa se dea liber luni si marti",
"E ceva ce mi-a scăpat cumva? Ma refer la vreo chichița legala la care pot apela ăștia sa îmi facă nasoale? " este intrebarea din postul initial al d-lui Stefan.
Nu am vazut nimic,nici de la dvs,nici de la dl consilier.
CCM se incheie,dpdv legal,Obligatoriu,pentru firmele cu peste 21 de angajati,da sau nu?
In CCM se poate negocia intre angajator si angajati lucru in weekend,da sau nu?
CCM se aplica in unanimitate,da sau nu?
Poate un angajator,pe baza intelegerii/negocierilor din CCM sau Regulamentului Intern sa solicite angajatilor lucru 48h/saptamana,da sau nu?
Ca tot spuneti ca dezinformez eu,fiti buna si explicati-mi,asa ca pentru clasa intai :))))
luminita29 a scris:
Pana nu stie exact ce specifica acel contract de munca de ce trebuie atatea pareri??? Dl. consilier juridic a spus foarte clar ca in momentul primirii contractului se vor analiza clauzele lui.Deci?Cel mai important este sa se uite exact ce scrie la timpul de munca.poate este in ture poate lucreaza in asa fel incat luni si marti ale liber?si nici macar nu este vorba de 2 zile consecutive ci de 48 de ore consecutive.Nu va mai dati cu parerea atata de dezinformata daca nici macar dansul nu stie ce scrie in contractul de munca pe care il va incheia.Iar legat de CCM , credeti-ma ca stiu cand se incheie sau nu un CCM si in ce modalitate.Am facut asta timp de 6 ani.Deci ceea ce dati dvs copy-paste nu are nici o relevanta daca nu intelegeti legal ce scrie.