avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Activitate iancu1988

Activitate iancu1988

Răspuns la discuția numere provizorii expirate
Buna ziua. Am si eu o situatie asemanatoare cu a lui kosty125. Pe 16.11.2009 ma oprit politia avand numerele rosii expirate de 2 zile... nestiind asta findca nu era masina mea si nici nu am verificat ce`i drept... Imi face proces verbal in care am specificat ca nu era masina mea si nu stiam ca erau expirate... Mi`a dat o dovada de 15 zile care mi`a expirat pe data de 26.12.2009 si mi`a precizat clar "Cu posibilitate de prelungire". Inainte de expirare ma duc la politie sa vad cum sa fac sa imi prelungesc dovada.... Imi spune cineva sa ma duc la Dna......... Anchetator cazuri penale.... Ea mi`a spus ca nu imi va prelungi nimeni dovada pentru ca e dosar penal si nu se baga. Mi`a luat numarul de tel si mi`a spus ca imi va da un tel undeva pe data 15.12.2009 sa imi spuna ce sa intamplat cu dosarul. Am asteptat acest telefon dar nu a venit... Intre timp lumea ma tot sperie, ca imi poate anula permisul, ca imi poate da cu suspendare si etc... Oare cand imi voi primi permisul inapoi? si ce se va intampla cu mine? Multumesc