avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Activitate ovidiu busueoc

Activitate ovidiu busueoc

Răspuns la discuția alcool la volan
Cred unii...intr-o tara cu legi cel putin "abstracte" si in care avocatii iau ad-literam orice porcarie votata de parlament se poate face orice.In toata europa se face dosar penal la peste 1la mie in sange dosar penal,numai la noi e la 0,8%.Pe langa asta exista putere de discernamant,scala de valori bine dezvoltata plus toleranta de rigoare in functie de calitatea persoanei,numarul de greseli si alti factori.V-as mai insira cateva dar nu vreau sa va irit.In domeniul meu de obicei se fac autosesizari si se iau initiative.Imi voi rezolva problema chiar de ar fi sa ajung la Haga si sa atac legea pentru ca nu merit asta.Multumesc oricum pentru ajutor :)
Răspuns la discuția alcool la volan
Pedeapsa cu inchisoare!? Inteleg ca am gresit si imi pare rau.Am mentionat asta si in procesul verbal.Dar nu stiam ca pe fruntea mea scrie infractor.E clar ca va trebui sa gasesc o modalitate de a ataca legea pentru ca nu e normal.N-am gresit in viata mea si n-am incalcat nicio lege.Daca sunt ceva solutii juridice va rog sa-mi spuneti si mie.Multumesc
Discuție alcool la volan
Buna ziua.In data de 29:11:2009 am fost oprit in trafic de politia rutiera,am avut 0,49% alcool in aerul expirat,am fost dus la probe de sange dar inca nu am primit rezultatele.Nu stiu cat am avut in sange dar ma deranjeaza ca in sapt' urmatoare am aparut in ziarul local unde se specifica ca am condus in stare de ebrietate.Problema e ca am fost perfect lucid si am fost intrebat de agenti daca am consumat ceva.Binenteles ca am spus da(asta e adevarul).Intrebarea mea ar fi in cat timp ar trebui sa primesc rezultatele si ce masuri se pot lua?N-am comis nicio contraventie din 2000 de cand am permis.