avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate danusia1982

Activitate danusia1982

pe 7 noiembrie 2011 am terminat concediul de crestere al copilului. firma la care am lucrat intre timp a intrat in insolventa de plata. m-am adresat celor de la somaj si mi sa sprus ca pot beneficia de somaj. am inceput sa fac actele si cand la completarea anexei 26 sa descoperit ca angajatorul nu a depus declaratii la somaj pe lunile 10,11,12 2009 cat am fost in concediu de maternitate. cel care se ocupa de dosar la somaj mi-a spus sa depuna angajatyorul declaratii rectificative pe acele luni si sa vireze banii ca altfel eu nu am dreptul la somaj. cum firma e in insolventa de plata eu nu am nici o sansa sa se intample acest lucru. este normal? a mai patit cineva asa ceva? va rog un raspus
am depus o sesizare la CAS caci nu mi-am primit banii pe concediile prenatal si postnatal. spre surprinderea mea angajatuorul a prezentat celor de la CAS statele de plata aferente acelor luni in care aparea semnatura mea ca mi-am primit banii. desigur ca eu nu am semnat nici un stat de plata iar acele semnaturi nu sunt ale mele. ce pot face?