avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... falsificare semnatura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

falsificare semnatura

am depus o sesizare la CAS caci nu mi-am primit banii pe concediile prenatal si postnatal. spre surprinderea mea angajatuorul a prezentat celor de la CAS statele de plata aferente acelor luni in care aparea semnatura mea ca mi-am primit banii. desigur ca eu nu am semnat nici un stat de plata iar acele semnaturi nu sunt ale mele. ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 24 Septembrie 2010
sa le faceti plangere penala pt fals si uz de fals.
plangere penala la politie pentru fals, cu precizarea ca va constituiti parte civila pentru suma de x.

va dati seama ca dupa ce veti face o asemenea plangere , nu veti mai fi privita cu ochi buni acolo, asa ca ar trebui sa va ganditi bine la ceea ce veti face mai departe.
succes!
Incercati sa va intelegeti cu angajatorul, uzul de fals este o infractiune foarte grava, si nu veti mai putea retracta plangerea odata facuta.
nego_777 a scris:

........ si nu veti mai putea retracta plangerea odata facuta.

Codul penal va contrazice .. se poate retrage plangere penala ...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat? AlexandraCatalina AlexandraCatalina Bună ziua. Poate ma ajuta cineva și pe mine cu un sfat! Am lucrat la o firma, am rămas însărcinată și am intrat în concediu medical o luna de zile. Iar ... (vezi toată discuția)
Retragere marturie mincinoasa prin semnatura martorului marturie marturie Intampin o situatie probabil des intalnita in justitie: declaratie de martor mincinoasa. Paratii au adus 2 martori care declara ca in urma cu 38 de ani, au ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsa pe state de plata mihaela.vlad mihaela.vlad buna ziua! acum citeva zile am demisionat din motive ca nu mi-am primit salariile pe trei luni. Statele de plata pe luna septembrie si octombrie nu le-am ... (vezi toată discuția)