in primul rand vreau sa multumesc anticipat celor ce i mi vor raspunde la problema mea. in urma cu aproximativ 2 anii lucram la o firma de succes cu un salariu destul de bun . in acea perioada am loat un credit de nevoi personale de la o banca comerciala in valoare de 14 000 de euro platind si o asigurare la acest credit. toate bune si frumoase pana cand a venit "criza " si dupa 9 luni am ramas fara loc de munca . de atunci am inceput sa raman in urma cu ratele la banca o luna ... doua pana cand nu am mai avut posibilitatea de al plati in continoare . intrebarea mea este : in curand vrau sa ma casatoresc , iar sotia a depus actele pt prima casa si are sanse mari sa primeasca creditul , ce se va intampa dupa ce ne casatorim? ce sfaturi i mi dati ? se poate face tip un contract prenoptial in acest sens ? tinant cont ca eu nu am posibilitatea sa achit creditul prea curand . va multumesc
in primul rand vreau sa vb multumesc pt raspunsul dumneavoastra . a doua pereche de chei in momentul imprumutului a ramas la propietar chei cu ,care si loat si masina inapoi pt ca asociatul nu a avut buna vointa sa vina sa mi le predea motivand ca are treaba si nu poate .iar in dimineata urmatoare ma acuzat ca i am furat masina , masina care in primul rand nu i i apartinea nu erea nici macar a firmei ,masina pe care ieu am imprumutato si pe care am restituito propietarului . multumesc inca o data .
sal si la multi anii . am o firma impreuna cu o alta persoana la care avem doua masini . una este a fimei si una am loato de la un prieten imprumut eu . mentionand ca masina loata imprumut este pe numele prietenului meu . ieri am mers impreuna cu acesta si i am restituit masina pt ca treburile nu mai merg si nu mai aveam posibilitatea sa i i dau contravaloarea acesteia anuntandul telefonic pe asociatul meu. un set de chei ale masini fint la asociatul meu nu am putut restitui propirtarului iar acesta (propietarul) a folosit cheile de rezerva ale maini pt a loa masina . astazi de dimineata am primit un tel ca am fost acuzat de furtul autoturizmului .. acuzat de asociatul meu unde la firma suntem 5050 iar masina nu ne apartine ? multumesc anticipat si cer scuze pt modul in care va am prezentata intamplarea (sunt un om normal) astept un rapuns ms......