in primul rand vreau sa multumesc anticipat celor ce i mi vor raspunde la problema mea. in urma cu aproximativ 2 anii lucram la o firma de succes cu un salariu destul de bun . in acea perioada am loat un credit de nevoi personale de la o banca comerciala in valoare de 14 000 de euro platind si o asigurare la acest credit. toate bune si frumoase pana cand a venit "criza " si dupa 9 luni am ramas fara loc de munca . de atunci am inceput sa raman in urma cu ratele la banca o luna ... doua pana cand nu am mai avut posibilitatea de al plati in continoare . intrebarea mea este : in curand vrau sa ma casatoresc , iar sotia a depus actele pt prima casa si are sanse mari sa primeasca creditul , ce se va intampa dupa ce ne casatorim? ce sfaturi i mi dati ? se poate face tip un contract prenoptial in acest sens ? tinant cont ca eu nu am posibilitatea sa achit creditul prea curand . va multumesc
Noua casa, obtinuta prin programul guverului, va fi bun propriu al viitoarei sotii.
Cat priveste plata ratelor, e bine sa faceti o intelegere la notar in acest sens, eventual declaratii precum ca sotia achita ratele o perioada de..., avand in vedere faptul ca sotul nu detine , cel putin deocamdata, un job sau alfe surse de venit.
Intelegerea prenuptiala inca nu este reglementata in dreptul nostru.
Solutie
SOLTAN
Buna ziua,
In anul 2007 ca mai tot romanul am luat un credit de nevoi personale fara ipoteca,de acei bani beneficiind mama mea ... (vezi toată discuția)