Buna ziua,
In anul 2007 ca mai tot romanul am luat un credit de nevoi personale fara ipoteca,de acei bani beneficiind mama mea care avea nevoie atunci.A platit timp de 1 an si ceva regulat ratele iar din sepr. 2008 odata cu criza a stagnat si plata ratelor nemaiavand posibilitatea.Intre timp eu m-am casatorit si am primit teren de la primarie pt construirea unei case. Casa este in constructie dar am primit somatie de la banca,ci nu de la vreo firma de recuperare sa achit creditul.Ptr. pamant inca nu am acte de proprietate nu stiu exact dupa cat timp imi pot face cei de la primarie,si deci nu sant proprietar pana atunci.Intrebarea mea este ce pot face pt ca in caz ca vor vrea sa ma execute silit sa nu imi poata lua casa, caci banuiesc ca fiind casatorita si avand ca bun comun casa pot fi executata.
Pot face partaj de comun acord cu sotul si sa imi vand jumatatea mea?
Sau sa-i vand chiar si lui?Mai pot face acum un fel de ,,certificat prenuptial,,?
certificat prenuptial nu se poate realiza, vanzarea bunurilor intre soti este prohibita de asemenea si donatia care este revocabila
puteti partaja bunurile de comun acord in timpul casatoriei sau puteti desface casatoria si lasa imobilul sotului cu plata unei sulte