am divortat. masina achizitionata in timpul casatoriei este inmatriculata in bulgaria, pe numele unui bulger, sigurul act care e pe numele fostului sot este o procura notariala. intra la masa bunurilor partajabile aceasta masina? mai am vreun drept asupra ei dupa divort?
Sunt in proces de divort. Sotul vrea masina dobandita in timpul casatoriei, dar care este pe numele lui, in conditiile in care are o alta masina pentru care a facut credit inainte de casatorie, dar si aceasta este achizitionata tot in timpul casatoriei, la schimb cu o alta masina plus o suma de bani.Ce sanse am la partaj?
Cea de-a doua masina care se afla acum la sot a fost cumparata in timpul casatoriei dand o alta masina la schimb plus suma de 3000 euro, insa si masina data la schimb a fost luata tot in timpul casatoriei si la schimb cu alta masina pe care o avea sotul meu inainte sa ne casatorim si pentru care facuse si credit la care mai are de platit rate ink vreo 6 ani. Am participat si eu la achitarea ratei lunare 2 ani si jumatate cat am fost casatoriti.
Un alt aspect e ca el mai avea un credit de 10 000 lei si la o alta banca si o descoperire de card de 4500 lei inainte de casatorie, datorii pe care le-a achitat dupa casatorie cu darul de la nunta care a fost in suma totala de 20000 lei, restul pana la 70000 revenind parintilor lui pentru ca ei au efectuat cheltuielile pentru nunta. Ma intereseaza daca intra in calcul la partaj si aceste lucruri si cum le-as putea proba? :)):hm:
Sunt in proces de divort. Sotul vrea masina dobandita in timpul casatoriei, dar care este pe numele lui, in conditiile in care are o alta masina pentru care a facut credit inainte de casatorie, dar si aceasta este achizitionata tot in timpul casatoriei, la schimb cu o alta masina plus o suma de bani.Ce sanse am la partaj?