avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort.partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort.partaj

am divortat. masina achizitionata in timpul casatoriei este inmatriculata in bulgaria, pe numele unui bulger, sigurul act care e pe numele fostului sot este o procura notariala. intra la masa bunurilor partajabile aceasta masina? mai am vreun drept asupra ei dupa divort?
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 06:11, 17 Ianuarie 2010
Pai daca e masina bulgarului , sotul nu are decat un drept de folsinta , nu unul de proprietate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri liveta liveta ce fel de cerere trebuie sa depun in instanta ca sa-mi puna la dispozitie actul masinii de vanzare cumparare sau de inmatriculare ca nu pot dovedi ca masina a ... (vezi toată discuția)
Dupa cati ani in cazul unui divort se impart bunurile? silicuta79 silicuta79 UN BUN PRIETEN ESTE IN PRAGUL DIVORTULUI,ESTE CASATORIT DE UN AN SI CATEVA LUNI,DAR DIN CAUZA SOTIEI,INFIDELA SI FARA SCRUPULE,TOTUL SE VA RUPE,M-AR INTERESA ... (vezi toată discuția)
Partaj anadediu anadediu in speta avem un divort pronuntat in urma unei casatorii de 2 ani. cei doi soti, anterior casatoriei au trait in concubinaj notoriu timp de aprox 10 ani. in ... (vezi toată discuția)