avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj bunuri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj bunuri

ce fel de cerere trebuie sa depun in instanta ca sa-mi puna la dispozitie actul masinii de vanzare cumparare sau de inmatriculare ca nu pot dovedi ca masina a ramas la fosta sotie dupa divort
pai daca nu ati facut inca partajul dupa divort atunci trebuie sa partajati bunurile comune dobandite in timpul casatoriei si cu aceasta hotarare faceti dovada ca masina ii revine sotiei. pana la partaj masina este bun comun chiar daca numai unul din fostii soti o foloseste
suntem in proces ,ea nu sa prezentat la primul termen si nu pot face dovada ca masina exista de la rar numi elibereaza nici un act tre sa cer in instanta la mine nu a ramas nici un act si masina e inmatriculata pe ea ,multumesc
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2012
liveta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri liveta liveta cum pot face petru a face rost de o copie de la contractul de vanzare a masinii,care a ramas la fosta sotie dupa divort,sau de o copie a unui act care sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism, talonul pe numele dinainte de căsătorie marika79 marika79 Bună ziua, Am divorțat în 2008 la care data autoturismul a rămas în folosință fostului soț, deși înmatriculat pe numele meu. Intre timp eu am ... (vezi toată discuția)
Evacuare din imobil dobandit in timpul casatoriei sofiastefania sofiastefania Bună seara.aș dori să mă lămuriți și pe mine va rog.am intentat fostului soț un proces de evacuare.eu nu am avocat ,fostul soț însă da.astăzi am ... (vezi toată discuția)