avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj bunuri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj bunuri

cum pot face petru a face rost de o copie de la contractul de vanzare a masinii,care a ramas la fosta sotie dupa divort,sau de o copie a unui act care sa dovedeasca ca masina a fost dobandita in timpul casatoriei
Cel mai recent răspuns: liveta , utilizator 11:51, 24 Martie 2012
Solicitati relatii la organul fiscal la care ati inscris autoturismul.
multumesc de raspuns,am sa merg la rar,dar am inteles ca nu o sa-mi dea nimic,deoarece masina este inmatriculata pe numele fostei sotii,care era de fapt la momentul respectiv pe numele meu,dar apoi cand a facut inmatricularea definitiva a facuto pe numele ei care la avut inainte de casatorie,masina a fost adusa din germania pe numele meu,apoi la prima inmatriculare,nr rosii,am trecut-o pe numele ei,apoi am divortat,ea si-a reluat numele si a inmatriculato singura pe numele ei actual,trebuie sa fac o cerere ceva la rar unde am inmatriculat masina?sau tre sa merg pur si simplu acolo ,sunt obligati sa-mi elibereze un act sau nu?ea nu s-a prezentat la primul termen si nu pot face dovada ca masina a fost bun comun dobandit in timpul casatoriei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri liveta liveta ce fel de cerere trebuie sa depun in instanta ca sa-mi puna la dispozitie actul masinii de vanzare cumparare sau de inmatriculare ca nu pot dovedi ca masina a ... (vezi toată discuția)
Schimbare proprietar masina, intre sot si sotie MihaiMih MihaiMih Buna ziua! As dori va rog frumos sa ma lamuriti intr-o situatie. Acum ceva vreme, sotia a primit cadou din partea sotului o masina. Sotul nu apare pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism, talonul pe numele dinainte de căsătorie marika79 marika79 Bună ziua, Am divorțat în 2008 la care data autoturismul a rămas în folosință fostului soț, deși înmatriculat pe numele meu. Intre timp eu am ... (vezi toată discuția)