cum pot face petru a face rost de o copie de la contractul de vanzare a masinii,care a ramas la fosta sotie dupa divort,sau de o copie a unui act care sa dovedeasca ca masina a fost dobandita in timpul casatoriei
multumesc de raspuns,am sa merg la rar,dar am inteles ca nu o sa-mi dea nimic,deoarece masina este inmatriculata pe numele fostei sotii,care era de fapt la momentul respectiv pe numele meu,dar apoi cand a facut inmatricularea definitiva a facuto pe numele ei care la avut inainte de casatorie,masina a fost adusa din germania pe numele meu,apoi la prima inmatriculare,nr rosii,am trecut-o pe numele ei,apoi am divortat,ea si-a reluat numele si a inmatriculato singura pe numele ei actual,trebuie sa fac o cerere ceva la rar unde am inmatriculat masina?sau tre sa merg pur si simplu acolo ,sunt obligati sa-mi elibereze un act sau nu?ea nu s-a prezentat la primul termen si nu pot face dovada ca masina a fost bun comun dobandit in timpul casatoriei
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Partaj bunuri
liveta
ce fel de cerere trebuie sa depun in instanta ca sa-mi puna la dispozitie actul masinii de vanzare cumparare sau de inmatriculare ca nu pot dovedi ca masina a ... (vezi toată discuția)