Am divorțat în 2008 la care data autoturismul a rămas în folosință fostului soț, deși înmatriculat pe numele meu. Intre timp eu am revenit la numele dinaintea căsătoriei iar acum m-am recăsătorit -alta schimbare nume. Talonul a rămas pe numele vechi. Dacă doresc sa ii cedez masina fostului soț, care de altfel o si folosește, pot face ce tip de contract cu acesta? Și trebuie ca sa schimb eu talonul mai întâi sau poate el sa facă acest lucru după cumparare/ dobândire. Vor permite cei de la RAR? Nu as vrea sa mai fac și eu schimbarea doar ca. Sa schimbe el imediat. Mulțumesc pentru ajutor!
Nicio problema, faceti un ,,supliment"! Deoarece totul este ok, incheiati actul la notar !
In 2009 cand ati achizitionat autoturismul, ati platit taxa de mediu/poluare?
Sau daca ati platit, ati recuperat taxa?
Autoturismul este mai vechi de 2009 (din 2004) și nu cred ca am plătit taxa de mediu. Ok, deci încheiat 'act adițional ' partaj care sa ii cedeze autoturismul și în acest fel poate schimba el direct talonul pe numele lui? Timbrul de mediu trebuie plătit înainte de înmatriculare? De către mine sau cel ce va fi noul proprietar? Mulțumesc tare mult