avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Activitate avram_ion

Activitate avram_ion

buna ziua
multumesc pentru raspuns si as mai dori sa va intreb inca ceva: am aflat de la cineva ca pot depune cate un dosar la societatile de asigurare ale ambilor vinovati care sa contina si o cerere de despagubire cu o anumita suma cu care dansii sa fie de acord sau sa-mi propuna dansii o suma cu care eu sa fiu multumit si atunci sa nu mai existe un proces . exisa si aceasta varianta?
si asa o suma estimativa adica cam 2000-3000e sau 5000-7,8000e? va intreb asta pt a-mi putea face o parere
multumesc anticipat
buna ziua.in luna august am fost victima unui accident auto in calitate de pasager al unui autoturism care a intrat in coliziune cu un tir pe autostrada buc-pitesti.in urma ccidentului eu am suferit o fractura cominutiva de humerus in urma careia mi am scos de la iml un certificat medico-legal cu 50 de zile de ingrijiri medicale.din expertiza politiei a reiesit ca de producerea accidentului au fost vinovati ambii conducatori auto.soferul tir-ului era de nationalitate ungara si tir-ul inmaticulat in italia.eu in momentul accidentului nu eram angajat si nici nu pot dovedi ca aveam vre-un venit.de la cine trebuie eu sa primesc despagubuirisi la ce valoare reala ar putea ele sa se ridice?