avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate asociatia5960

Activitate asociatia5960

Discuție OUG 114
Poate cineva sa dea o opinie privind legalitatea art 8 din OUG 114 ???
Multumesc. Este suficient cadastrul? Cum se poate inchiria acest teren ? Nu este nevoie de un alt act care sa dovedeasca ca suntem proprietari ai acelui teren ?

Multumesc pentru raspuns. Exista cadastru facut pentru bloc. Din cadastru reise ca suprafata contruita la sol este aceeasi cu suprafata din acte. Pentru cadastru a fost depus tabelul cu suprafata de teren aferenta contructiei conform cotelor indivize din actele de proprietate a apartamentelor. Tot din cadastru apare delimitarea corpului de proprietate exact pana la marginea blocului deci inclusiv acel teren unde era pasaj pietonal cu coloane.
Ce demersuri/ documente trebuiesc intocmite pentru a dovedi ca acel spatiu situat asa cum am spus, este proprietatea detinatorilor de apartamente din bloc. ?

Multumesc.

Va rog daca aveti un raspuns pentru urmatoarea situatie:
La parterul blocului asociatiei noastre , pe toata lungimea blocului , exista un spatiu de cca 3 m latime situat exact sub apartamentele si balcoanele blocului aflate pe aceea parte la mezanin. Pana in '89 a fost spatiu pietonal fiind marginit pe mai mult de 2/3 din lungime de cateva coloane care fac parte din structura de rezistenta a blocului.
Este acest teren proprietatea asociatei de prop. a blocului?

Cum poate fi dovedit acest lucru si ce demersuri trebuiesc facute in acest sens.

Va mulumesc f. mult anticipat.