avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Activitate marco233

Activitate marco233

buna ziua!stiti cumva daca se mai da pana in noimebrie 2014 vreodata definitivatul?multumesc anticipat
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
stie cineva ceva despre grilele acelea de la sibiu ceva?si dak s-au inscris multi?sau or sa fac a la fel ca in septembrie sa ramana cu banii de taxa si or sa intre doar cati vor ei?
in septembrie tot grila se va da?
va multumesc
diara ai dat cu mine in sept.examen si am fost nedreptatiti.
ce faci,dai acum la sibiu?tu la ce amfiteatru ai fost in sept?
e grila la sibiu si te poti inscrie cu acelasi dosar
Răspuns la discuția autoturism de lux cu probleme
va multumesc.a fost declarata furata,nu a fost furata!!
politia a facut cercetari si a fost o retea intreaga.de un an si jumatate a fost declarata furata si i-a prins pe infractori.
salut!va rog sa-mi raspundeti si mie intr-o speta!
vreau sa cumpar o masina care dupa cateva luni de la achizitionare(a cumparat-o inscrisa),a fost declarata furata in alta tara.politia a facut cercetarile,au vazut ca el a fost de buna credinta,si i-a dat un nou talon si au pus mentiunile si pe carte si pe talon,DECLARATA FURATA DIN...
Are drept de instrainare doar ca,eu,trebuie sa iau la cunostinta faptul ca ,nu poate iesi cu ea din Rom.
intrebarea mea este?
dak si eu voi fi de buna credinta,voi avea un talon si o carte cu numele meu,va mai putea cineva sa vina sa mi- o revendice?adik,sa-mi ia masina din fata blocului?dak a avut cativa propietari?dak era, o faceau pana acum ca a trecut 2 ani?
am vb acum la unbr.iti poti folosi acelasi dosar!da-mi nr de tf si vb mai multe.
buna!!si eu am dat in sept 2009 si am fost tare nedreptatit!in ce sala ai fost?