Astazi am avut comisie pt. pensia de invaliditate ,si doamna de la comisie ma anuntat ca mi-a taiat pensia ,spunindu-mi ca se fac presiuni asupra ei si ca trebuia sa imi taie pensia de mai multi ani.Nu cred ca asta este un motiv .iar dinsa ma sfatuit sa fac contestatie .
Mentionez ca pensia de invaliditate am dobindito in urma cu 10 ani,in urma unei operati de hernie de disc-L4,L5 cu (sindrom coada de cal) practic eram paralizata de la mijloc in jos .Nici in ziua da astazi nu imi simt gleznele si picioarele imi sint reci ,iar in urma unei oscilometri sa constatat ca circulatia periferica este foarte proasta,nu pot sta in sezut si nici in picioare pt.o perioada indelungata ,ma doare spatele ,mai pierd si urina uneori ,iar medicatia nu lipseste niciodata.
In primul an si jumatate am beneficiat de gradul 2,si pina azi am avut gradul3.
As dori sa stiu daca in urma contestatiei pot redobindi pensia de invaliditate ,sau daca exista cumva vreo lege care sa limiteze numarul de ani in care poti beneficia de pensie gradul 3,asa cum mi-a dat de inteles aceasta doctorita,spunindu-mi ca sint tinara ,specific ca am 38 ani.
Astept un raspuns urgent .
Multumesc anticipat.