avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters119851

Activitate ContSters119851

pustiulica,chiar nu o sa ma cobor la nivelul tau si nu o sa dau curs aberatiilor pe care le debitezi!
afla doar ca nu ai ani de viata cati ani de scoala am eu!
eu stau si ma intreb, de ce tin cu ardoare unele persoane sa isi dea cu parerea ,cand nu ii priveste.ca sa demonstreze faptul ca sunt agramati,
sau sa se laude cu meseriile parintilor lor?
cam asta ai facut tu powell

PT CREWS:
NU E CAZUL SA RASPUND MSG TAU STUPID DAR FIE:
TI-AM MAI ZIS,INVATA PUTINA GRAMATICA APOI POSTEAZA MESAJE.
NU CRED CA E CAZUL SA NE LAUDAM AICI CU PERFORMANTELE PERSONALE.
PENTRU IMBOGATIREA CULTURII TALE GENERALE (IN CAZ CA VREI SA DAI LA SRI,AR FI CAZUL) NU "M-AM RATAT IN VIATA" SAU "LA CAMPINA" CI SUNT FOARTE BINE TRATAND GRANDOMANI CA TINE.
PS:SPER SA AI BUNUL SIMT SA NU MAI POSTEZI TAMPENII,NU INTERESEAZ PE NIMENI!!!!
ASTA E UN SITE JURIDIC ASA CA LASA-I PE CEI COMPETENTI SA ISI SPUNA OPINIA!!!

Intr-adevar trebuie sa "fi" agramat ca tine.invata sa scrii si apoi sa postezi raspunsuri in chestiuni care nu te privesc.
pt m_ella2005
normal ar fi ca inainte sa judecati si sa ironizati, sa cititi mai bine ce s-a scris.conform NOULUI REGULAMENT (DE CARE NU AU FOST INFORMATI) examenul poate fi sustinut de 3 ori.normal k se simt nedreptatiti, pentru ca ar fi fost corect sa fie anuntati k se va schimba regulamentul si e ultima reexaminare.deci nu e vorba de nici o indulgenta,ci doar s-a respectat regulamentul aflat in vigoare la momentul respectiv.mi-e greu sa cred,desi probabil sunt subiectiva,ca cineva poate modifica un regulament in mijlocul anului scolar si cine nu mai corespunde noilor prevederi e dat afara.asta ar insemna ca peste o luna ,doua mai se schimba ceva in regulament si mai se face o noua triere....etc
E
k Asteptam cateva sfaturi.dk se ajunge in instanta cam cat ar dura procesul
?pe ce ne-am putem baza sa ne sustinem mai bine cauza?
si eu stiu despre ce act e vorba si mi se pare normal sa nu va fie inmanata decizia.ea v-a fost comunicata in scris.
Nu
A