avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dat afara din Scoala de politie Vasile Lascar Campina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dat afara din Scoala de politie Vasile Lascar Campina

Am fost elev anu 2 la scoala de politie Vasile Lascar Campina si impreuna cu inca 28 elevi am fost exmatriculati din cauza nepromovarii unei competente din cadrul unui modul am fost dati afara. In regulamentul de ordine interioara a scolii aflat in vigoare cand am intrat in scoala , exmatricularea pe baza invataturii nu era prevazuta. Un nou regulament a fost aprobat de catre directorul scolii si cred ca si de IGPR in care nepromovarea unui examen din 2 incercari este prevazut cu exmatricularea elevului . Mentionez ca acest examen a fost sustinut de 3 ori de catre noi nefiind promovat. Sunt sanse in instanta ?
Cel mai recent răspuns: powell , utilizator 22:00, 14 Aprilie 2010
Buna ziua !
Avand in vedere prevederile legii si modificarile contractuale - de care sigur ati luat cunostinta, fiindu- va prezentate si pentru care ati semnat- consider ca sansele de reincadrare prin promovarea unei actiuni in instanta sunt minime.
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2010
Marius Zaharia, Avocat
b
Ultima modificare: Vineri, 9 Aprilie 2010
ContSters119851, utilizator
in aceste conditii sansele in instanta ar fi altele?
Dv trebuie sa verificati mai intai ce scrie in contractul de studii pe care cu siguranta l-ati semnat cu institutia.
si cum am putea face cat mai rpd rost de ROI si de curicula?

Alte discuții în legătură

Am fost reabilitat dar după o lună am fost exmatriculat rapid123 rapid123 Am fost reabilitat am dat la scoala de politie campina am luat examenul si dupa o luna de scoala am fost exmatriculat pot sai dau in judecata (vezi toată discuția)
Drepturile elevului - exista sau nu ? draq4ever draq4ever Buna .Am tot cautat pe internet ,despre drepturile elevului insa nu am gasit nimic concret. Daca exista vreo lista cu drepturile elevului publicata pe internet ... (vezi toată discuția)
Regulamentul de organizare si functionare a unitatilor de invatamant - sanctionare disciplinara elevi Bestparents Bestparents Sancţiunile aplicate elevilor din învăţământul preuniversitar sunt stabilite de art. 118 din Regulamentul de organizare şi funcţionare a unit. de înv. ... (vezi toată discuția)