avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Am fost reabilitat dar după o lună am fost ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Am fost reabilitat dar după o lună am fost exmatriculat

Am fost reabilitat am dat la scoala de politie campina am luat examenul si dupa o luna de scoala am fost exmatriculat pot sai dau in judecata
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 1 Martie 2019
Nu precizati din ce motiv a trebuit sa fiti reabilitat, respectiv daca motivul respectiv este nominalizat in Regulamentul scolii ca fiind inacceptabil pentru un elev al scolii.
Accesul la justitie este garantat prin Constitutie si este un drept al dvs. ca cetatean al acestei tari.
Care este motivul pentru care ati fost exmatriculat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat afara din scoala de politie vasile lascar campina alecs123 alecs123 Am fost elev anu 2 la scoala de politie Vasile Lascar Campina si impreuna cu inca 28 elevi am fost exmatriculati din cauza nepromovarii unei competente din ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca smokey smokey Buna ziua. Va cer ajutorul intr-o problema foarte presanta. In anul 2006 la sfarsitul lunii octombrie eu impreuna cu trei prieteni, toti fiind minori avnd ... (vezi toată discuția)
Abateri disciplinare Robert99@! Robert99@! Bună ziua ! Exmatricularea din Facultate pentru neacumularea numărului de credite necesare pentru a trece în anul următor reprezintă abatere ... (vezi toată discuția)