Buna ziua, in urma sezirarii mele catre primaria Iasi, AP si-a deschis cont bancar, Executorul judecatoresc a emis adresa de poprire catre LIBRA BANK SA pentru sumele stabilite. La casierie, administratorul Urbica Iasi a incasat datoriile de intretinere ale locatarilor tot in contul bancar al firmei de administratie. Va rog sa-mi spuneti unde depun plingerea penala? Multumesc mult.
eu am deschis actiune in instanta.
nu-mi vine sa cred, nu mai aveam nici o speranta, va multumesc din suflet, ce trebuie sa fac in continuare?
- eu am dat in judecata AG., am obtinut anularea PV si obligatia paratei AG la plata cheltuielilor de judecata 1600 lei, hotarare jud. definitiva si irevocabila.
- am vb cu executorul si mi-a raspuns ca nu poate face acest abuz pt ca nu Urbica este parata in instanta ci, AP.
Asa ca.... mor cu dreptatea in mana, mii de multumiri.
Aseara a avut loc Adunarea generala AP, a participat presedintele,AP, cei 2 membri ai Comitetului executiv si presedintele firmei de administrare URBICA Iasi. Am prezentat in sedinta Sentinta civila care hotaraste obligatia paratei AP sa plateasca reclamantei(subsemnata)cheltuieli de judecata, Comunicare incheiere- de executare silita emisa de Judecatoria Iasi, precum si Incheiera privind stabilirea cheltuielilor de judecata conf.art 657 si 670 Cod PC emisa de Biroul executorului judecatoresc. Conducerea AP nu vrea sa plateasca. M-au trimis la plimbare cu hartiile mele deoarece vor sa vada si ei cum ii pot obliga sa-mi dea banii, ca nici executorul judecatoresc nu are ce sa le faca!
Cred ca au dreptate, Nu stiu daca mai am ce face legal ca sa se respecte o hatarire in instanta, Va multumesc pentru rabdare.
Deci mor cu dreptatea in mana!
Iasi, asa voi face, multumesc.
va multumesc inca o data, maine merg la executor, azi am obtinut audienta la directorulURBICA pentru marti, ora 10, As vrea sa mearga si executorul cu mine, revin, sa aveti sanatate!
-Asociatia nu are cont bancar, firma de administrare are cont bancar, ea incaseaza si achita furnizorilor.
- Executorul spune ca nu poate face poprire pe contul firmei,ci numai pe contul Asocietiei de proprietari care, daca infiinteaza cont bancar va fi zero lei deoarece, incasarile intra in contul firmei.
-De exemplu, incasari luna sept.2016/asociatia noastra=3528 ron
-1600 ron reprezentand cheltuieli judecata+cheltuieli executare.
Inca o data va multumesc, nu mai credeam ca se mai poate face ceva, numai bine va doresc!
eu, proprietar apartament,membru al asociatiei de proprietari, creditor, detin titlu executare silita civila impotriva debitorului Asociatia de proprietari din Iasi pentru recuperarea cheltuieli de judecata. Asociatia nu are cont bancar si nu poate fi executata. Asociatia are contract cu o firma de administrare. Pot eu recupera aceasta suma si, daca DA, pe ce cale si cum, va multumesc din suflet!