avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Activitate cristina_c

Activitate cristina_c

Răspuns la discuția Copie contract v c
Va multumesc foarte mult.
Răspuns la discuția Copie contract v c
Multumesc pentru raspuns. As fi vrut doar sa stiu daca e legal ce-mi cere sau nu?
Este normal ca administratorul de bloc sa-mi ceara o copie a contractului de vanzare cumparare al apartamentului pentru cartea de imobil? Este legal? Am cumparat de doua saptamani si, initial, mi-a spus ca-mi trebuie doar buletinul, acum vrea si acesta copie? sa i-o las sau nu? Va multumesc foarte mult.
Multumesc pentru raspuns.
Asa este, el nu vrea sa mute sediul din apartament. Si atata timp cat este valabil acest contract de comodat, pana cand il dau in judecata, pana cand se judeca, nu pot sa vand apartamentul, nu? Trebuie sa-i dau o sulta, pe care nu i-o pot da decat dupa vanzare, pentru ca nu am de unde . Pot, in conditiile astea, sa iau un credit si sa girez cu casa daca este si acest contract de comodat?
In urma divortului mi-a revenit apartamentul in care este sediul social al societatii pe care am infiintat-o impreuna cu sotul meu. Contractul de comodat, incheiat la infiintare pe termen nelimitat, se anuleaza de la sine daca s-au schimbat proprietarii? Este incheiat intre noi doi (eram ambii proprietari) si firma noastra, daca acum este doar al meu se mai respecta termenii contractului, respectiv durata nelimitata?
Multumesc