avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Activitate alinaalice

Activitate alinaalice

Răspuns la discuția A DOUA SANSA?
katrinel draga, nu dispera si eu sunt in aceeasi situatie si ca noi sunt multi , adevarul e ca altii sunt mai tineri ca noi. La magistratura e cam greu sa intrii mai ales ca spui ca nu mai stii aproape nimic si te cred ca daca nu practici e mai greu. Acolo se dau subiecte destul de complexe , 3 probe parca , spete pe care tu tre sa le rezolvi sau sa spui daca sunt corecte deciziile etc. , asa ca iti trebuie un studiu de vreu an numai prin biblioteci . in cincluzie mai gandestete odata. Informatii aflii ff.f.f. simplu:scrii pe GOOGLE admitere magistratura si ai sa aflii f..f. multe informatii
buna, ma bucur ca putem sa ne ajutam cu informatii; poti gasi pe www.uar.ro tematica de anul trecut si nu cred ca e mult schimbata. De unde ai inform. ca s-ar sustine prin octombrie acest examen ,cum am spus eu am sunat la barou si secretara mi-a spus ca nu se da anul acesta , suna si tu si vezi ce ti se spune , apoi scrie.
buna! eu sunt din Iasi si acum cateva zile am sunat la barou . Raspunsul secretarei a fost ca anul acesta nu se mai sustine nici un examen ,dar ( la insistentele mele) mi s-a spus sa revin la toamna. Daca aveti alte informatii mai concrete va rog sa imi raspundeti caci eu sunt cam debusolata> multumesc